Maak kennis met het sportaanbod tijdens het 55+ kennismakingsuurtje

Ben jij 55 jaar of ouder en wil je graag fit en vitaal ouder worden, maar weet je nog niet goed welke beweegactiviteit je leuk vindt? Kom op maandagochtend 20 maart of vrijdagochtend 24 maart gratis kennismaken met het sport- en beweegaanbod van Sportstad Heerenveen!

Op maandagochtend 20 maart en vrijdagochtend 24 maart opent Sportstad haar deuren voor iedereen die 55 jaar of ouder is en gratis en vrijblijvend een beweegactiviteit wil proberen. Ontmoet nieuwe mensen en ontdek hoe leuk bewegen kan zijn. Ook mensen die nooit eerder hebben gesport, zijn van harte welkom!

Het programma start om 8.30 uur met een kop koffie of thee in het Sportstad Café. Algemeen directeur Rinse Bleeker heet je van harte welkom en geeft een korte introductie in het aanbod van Sportstad Heerenveen. Om 9.00 uur start de workshop zwemmen of fitness.

Op maandag 20 maart bestaat de workshop zwemmen uit een les Meer Bewegen voor Ouderen. Op vrijdag 24 maart is dit een les AquaVitaal. Beide lessen duren een uur.

De workshop fitness bestaat beide dagen uit een combinatieles Spinning en Circuit van een uur.

Meld je aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Aanmelden kan ook telefonisch via 0513 614 800 of aan de balie bij de receptie.

Aanmelden Senioren Kennismakingsles

Wij vragen naar een e-mailadres of telefoonnummer om te kunnen bevestigen dat wij de aanmelding hebben ontvangen en voor het versturen van eventuele aanvullende informatie.
Actueel

Bekijk meer
Alle actueel