Kinderfeestjes

Vier je kinderfeestje bij Sportstad!

Ben jij bijna jarig? Vier je kinderfeestje bij Sportstad! Of je nu wilt zwemmen, klimmen of inline-skaten, het kan allemaal. Je kunt zelfs activiteiten combineren. Eten jouw vriendjes en vriendinnetjes gezellig mee? Dit kan in het Sportstad Café met limonade, patat, snacks en een ijsje na.

Ontdek welke verschillende kinderfeestjes we aanbieden. Het reserveren van een kinderfeestje is noodzakelijk.

Neem contact op

Stijn de Dolfijn feestje

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes in het zwembad! Op vrijdagavond tussen 19.45 en 21.00 uur en op zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur kunnen jullie lekker je gang gaan tijdens het recreatief zwemmen.

Kinderen dienen in het bezit te zijn van een zwemdiploma om vrij te kunnen zwemmen. Kinderen zonder zwemdiploma hebben uitsluitend toegang tot het zwembad onder begeleiding van een volwassene (18+).

Zeemeerminfeestje

Ook voor stoere zeemeermannen!

Organiseer een heus zeemeerminfeestje! Tijdens dit feestje leer je de technieken van een echte zeemeermin of -man! Daarnaast kunnen jullie gezellig vrijzwemmen en spelen in het zwembad. Het feestje bestaat dus uit een zeemeerminnenles en uit vrijzwemmen, waarbij jullie lekker jullie gang kunnen gaan.

Kinderen dienen in het bezit te zijn van een zwemdiploma. Kinderen zonder zwemdiploma hebben uitsluitend toegang tot het zwembad onder begeleiding van een volwassene (18+).

 

Swim & Klim party

Wil jij een stoer, spannend en origineel verjaardagsfeestje vieren? Ga dan voor de Swim & Klim party.

Mountain Network Heerenveen, dé klimhal van Heerenveen en omstreken, verzekert jou van een origineel en onvergetelijk feest. Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes ga je een uur lekker klimmen en klauteren op de klimmuur. Onze gecertificeerde instructeurs vertellen jullie alles over veilig klimmen. Hoe maak je het touw vast, hoe moet je zekeren? Je leert het allemaal. Je gaat met je klimmaatjes aan de slag om elkaar de klimwanden op te krijgen. Iedereen kan meedoen, of je nu hoogtevrees hebt of niet, of je nu sportief bent of niet; iedereen kan zijn eigen uitdaging maken en leren zijn eigen grenzen te verleggen. Na het klimmen krijgt iedereen een speciaal klimdiploma en jij als jarige wordt natuurlijk extra in het zonnetje gezet.

En dan is het tijd om nog even lekker in het water te spetteren. Anderhalf uur lang kun je zwemmen en van de duikplank springen.

Skeelerfeestje

Dit feestje loopt altijd op rolletjes! Wil je tijdens je kinderfeestje skeeleren op een professionele inlineskatepiste? Dit kan tijdens een 1,5 uur durende clinic of ga lekker vrijskeeleren.

Tijdens de clinic is er een instructeur aanwezig die het feestje begeleidt en de juiste technieken aanleert. Dit kan vanaf 10 deelnemers. Tijdens het vrijskeeleren is er geen instructeur aanwezig.

Beachfun party

Vier je verjaardag in het zand met een sportieve beachfun party! Ga lekker beachvolleyballen of probeer eens een andere beachsport. Ken jij Footvolley al?

Tijdens de beachfun party kun je kiezen tussen een beachclinic van 1,5 uur of alleen de huur van het beachveld. Voor het organiseren van de clinic geldt een minimale deelname van 10 kinderen.

Tarieven

 • Kinderfeestjes
  • Kinderfeestjes
   Stijn de Dolfijn feestje € 5,50 p.p.
   Swim en klim party € 16,75 p.p.
   Zeemeerminnen feestje € 11,00 p.p.
   Inlineskate feestje (1,5  uur vrij skeeleren) € 5,50 p.p.
   Inlineskate feestje (1,5 uur clinic) € 8,50 p.p.
   Beachfun party (vrij beachen) € 5,50 p.p.
   Beachfun party (clinic) € 8,50 p.p.
   Sluit je feestje af in het Sportstad Café € 9,50 p.p.