meer dan alleen fitness

In het fitnesscentrum van Sportstad Heerenveen staan deskundige instructeurs voor je klaar om alles uit je training te halen wat er in zit! Wij bieden onder andere een vrij opzegbaar fitness lidmaatschap, leden kunnen gebruik maken van een vakantie-stop, een rustend lidmaatschap en kunnen hun abonnement stilzetten bij ziekte. Daarnaast bieden we overstapservice wat betekent dat je gedurende jouw lidmaatschap bij een ander fitnesscentrum gratis bij ons sport! Het fitnesscentrum is bereikbaar via ingang V van Sportstad Heerenveen. Deze bevindt zich rechts van de hoofdingang. Neem gerust een kijkje!

  actie

  In september sport je de eerste maand gratis bij afsluiten van een 6- of 12 maanden lidmaatschap! Daarnaast krijg je bij het 12 maanden lidmaatschap een Craft rugtas cadeau!
   inschrijven

   Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons fitnesscentrum. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden. Enthousiast geworden? Dan plannen we een intake waarbij we aan de hand van jouw doelstellingen een persoonlijke trainingsschema opstellen. De fitnessinstructeur zal uitleg geven over de toestellen, het materiaal en de oefeningen.

   Meld mij aan als nieuw lid! 
    leefstijlbegeleiding

    Een gezonde leefstijl is uiterst belangrijk. Het is alleen lastig om zelf een balans te vinden in gezond en lekker eten, voldoende bewegen en natuurlijk ook ontspannen en genieten! Daarom biedt het fitnesscentrum vanaf nu leefstijlprogramma’s aan waarin zij jou op weg helpen naar een gezonder beweeg- en voedingspatroon.    personal training

    Ervaar de voordelen van personal training! Onze deskundige trainers kunnen jou helpen de motivatie vast te houden en met de juiste technieken jouw persoonlijke doelstellingen te behalen.

    openingstijden
    groepslessen

    Daag jezelf uit en doe mee aan een actieve of rustgevende groepsles! Bekijk hier alle lessen en lestijden.


    lidmaatschappen en tarieven

    het fitnesslidmaatschap

    • onbeperkt fitnessen
    • onbeperkt vrijzwemmen
    • onbeperkt squashen
    • periodieke fitheidstest
    • persoonlijke trainingsschema
    • deelname aan (LesMills) groepslessen
    • gratis koffie/thee
    • relaxen in de sauna
    • moderne kleedkamers met kluisjes en douches
    • deskundige begeleiding

    Maak gebruik van onze overstapservice!


    handige links:    Klik hier voor de instructies voor het installeren van de app
    Elke maand houden wij onze leden met een nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws in het fitnesscentrum. Lees je mee?