Evenementen

Evenementen bij Sportstad

Of het nu gaat om een sportevenement, een congres of zakelijke sportdag: Sportstad Heerenveen biedt een unieke setting aan faciliteiten en mogelijkheden. 

Sportstad Heerenveen heeft ruime expertise op het gebied van eventmanagement. Van nationale (top)sportevenementen tot het organiseren van sportdagen of bijeenkomsten in opdracht van het bedrijfsleven of schoolinstanties. Wij kunnen evenementen van A-Z organiseren, maar ook enkel op een aantal vlakken organisatorisch ondersteunen.

Waarom Sportstad voor een zakelijk evenement?

Je bent opzoek naar een sportieve locatie voor jouw zakelijke evenement. Van zakelijke bijeenkomsten tot een sportdag of een sportieve activiteitenronde tijdens je congres. Het complex van Sportstad biedt tal van mogelijkheden op loopafstand van elkaar.

Samen kijken we naar de doelstelling(en) van jouw zakelijke evenement. In een persoonlijk gesprek én tijdens een rondleiding door ons pand vertellen we graag over de mogelijkheden.

 • Midden in de sportiefste regio van Nederland
 • Een buitengewoon divers aanbod aan sporten/activiteiten
 • Ontzorging van de organisatie van A tot Z
 • Een groot netwerk van sprekers uit de sportwereld
 • 1.000 (gratis) parkeerplaatsen rondom het gehele pand
 • Uitstekend bereikbaar; gelegen naast de A32
 • Meer dan 22 zalen met een minimale capaciteit van 1.000 personen
 • Eigen cateringservice op maat
 • Samenwerkingen met sc Heerenveen, Thialf en Topsport Noord, om de sportervaring nóg unieker te maken
 • Bedrijfssportdagen
 • Sportdagen voor scholen
 • Congres
 • Vergaderen en presenteren
 • Kinderfeestjes
 • Bedrijfssportdagen

  Een sportdag beleven met je collega’s? Allemaal in gymkleding of zelfs in eigen teamoutfit? Dat staat garant voor een hoop plezier, gezonde strijd en veel lol! Inspanning en ontspanning gaan moeiteloos samen. Er ligt voor jullie een keur aan sport- en spelactiviteiten klaar op het sportveld.

  Zo zijn er uitdagende opdrachten en hilarische estafettes, leren jullie nieuwe activiteiten kennen, spelen jullie dynamische spellen en mogen jullie je hele gewicht in de strijd gooien! Welk team staat aan het eind van deze sportdag te prijken met de felbegeerde Team Trofee?

  Een sportdag georganiseerd in en rondom een sportcomplex met een competitief tintje. Er is een breed aanbod van onder andere racketspelen, adventure, clinics en voetbal. Voor ieder wat wils. Plezier en gezelligheid in groepsverband waarbij collega’s elkaar aanmoedigen. Kortom, een feestelijke competitiedag voor het hele bedrijf.

  Neem contact op

 • Sportdagen voor scholen

  Sporten is een geweldige manier om talent te ontdekken, je sociaal te ontwikkelen en gezond te leven! Een sportdag kan hier een mooie invulling aan geven.

  Sportstad Heerenveen organiseert op basis van jouw wensen een dag vol met sport- en beweegactiviteiten. In samenwerking met lokale sportpartners uit de omgeving van Heerenveen kunnen de leerlingen proeven aan een diversiteit van sport- en beweegactiviteiten.

  Neem contact op

 • Congres

  Inspireren en kennis delen? Sportstad Heerenveen is dé organisatie en locatie die jou hiermee kan helpen.

  Wil je jouw gasten in één keer informeren? De sporthal (ter grootte van minimaal tien volleybalvelden) is de perfecte locatie voor een plenair gedeelte voor meer dan duizend bezoekers.

  Aansluitend de groep onderverdelen in kleinere groepen of deelsessies? De ruimtes in het Abe Lenstra stadion bieden een huiselijke sfeer. Dankzij de diversiteit aan ruimtes is enorm veel mogelijk. Laat Sportstad jou adviseren en ondersteunen om jouw congres het beste uit de verf te laten komen.

  Neem contact op

 • Vergaderen en presenteren

  Soms geeft vergaderen of presenteren op een andere locatie weer nieuwe energie. Bij Sportstad Heerenveen stap je de wereld van (top)sport binnen. We hebben een viertal zalen beschikbaar waarbij de groep met elkaar kan vergaderen. Voorzieningen zoals een scherm, projector, flipover of whiteboard zijn standaard aanwezig. Onze horecapartner Beijk Catering staat klaar met koffie, thee en versnaperingen.

  Vergaderarrangement reserveren? Dit kan via reserveren@sportstad.nl.

  Reserveren

 • Kinderfeestjes

  Opzoek naar een sportief kinderfeestje of een sportieve activiteit met je vriendengroep? Van een clinic beachvolleybal tot fierljeppen of een zeemeerminfeestje. Wil je meer weten over de activiteiten of reserveren? Neem dan contact op via reserveren@sportstad.nl.

  Kinderfeestjes

Samenwerkingen

Sportstad Heerenveen ondersteunt veel grote en kleine bedrijven met de organisatie van hun evenement. Of het nou gaat om een Europees Kampioenschap, een Nederlands kampioenschap, een sporttoernooi of een zakelijk congres, Sportstad regelt het. We kunnen ondersteunen bij het eventmanagement of het evenement van A tot Z organiseren.