Aanmelden Special Sporters Fonds On Tour

Special Sporters Fonds On Tour is van start!

Ook dit jaar mogen wij weer ‘On Tour’ door Friesland om bij de deelnemers langs te gaan met leuke en gezonde activiteiten. Wat  startte met de beweegtassen is uitgegroeid tot een leefstijlevenement voor een speciale doelgroep waar wij aankomend jaar weer een vervolg aan mogen geven!

In samenwerking met de leefstijlcoaches van Alliade, Sportstad Heerenveen, studenten van het CIOS en jullie tips van vorig jaar is er een nieuw activiteitenprogramma ontwikkeld dat per organisatie op maat kan worden aangepast. De drie hoofdelementen in het programma zijn:

  1. De fitte groepsles
  2. De actieve leefstijlquiz
  3. Actief maken en fit proeven

Komend voorjaar hopen wij dat we op nóg meer locaties mogen langskomen om ons programma aan te bieden, zodat we  nog meer mensen in beweging krijgen! Daarnaast ontvangt elke woonvorm een activiteitenboekje met leuke weetjes, nuttige tips, oefeningen en meer om mee aan de slag te gaan.

Meedoen aan het Special Sporters Fonds On Tour is gratis. Het programma is bedoeld voor woon- en dagbestedingsgroepen in Friesland en heeft als doel om vitaliteit op een laagdrempelige manier te verankeren in het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Ben jij een begeleider bij een woon- of dagbestedingsgroep en vind je het belangrijk dat jouw cliënten leerzame, leuke én toepasbare handvaten krijgt voor een vitaal leven? Geef hen op via het contactformulier op deze pagina!

Wil je meer weten over bovenstaande of heb je een specifieke vraag? Neem contact op met Franke Jager via 06 4099 0158 of f.jager@sportstad.nl

Het programma

Met het Special Sporters Fonds On Tour trekken wij door de provincie om vitaliteit te verspreiden onder woongroepen en dagbestedingsgroepen. Wij verzorgen leuke en gezonde activiteiten voor de deelnemers en hebben daarbij een sterke focus op het samenbrengen van plezier en vitaliteit. Bewustzijn creëren is daarbij een belangrijk onderdeel.

Ben jij begeleider van een woongroep of dagbestedingslocatie en gun jij de deelnemers ook een leuke middag (en vitaler leven)? Geef je dan op voor Special Sporters Fonds On Tour! Wij komen dan twee dagdelen bij jullie op locatie (in het voorjaar en in het najaar).  Als de voorkeur uitgaat naar een activiteit in het weekend, dan is het bezoek eenmalig.

Aanmelden Special Sporters Fonds

Hebben jullie al eerder deelgenomen?(Vereist)
Voorkeursmaand(Vereist)
Voorkeursdag(deel) voor activiteit(Vereist)