Vitaliteit

Vitaliteit bij Sportstad

Vitaliteit betekent letterlijk ‘levenskracht’ en gaat over de mate waarin je krachtig en energiek bent. Het is belangrijk voor een prettig en gezond leven. Niet alleen in je vrije tijd, maar ook op de werkvloer.

Bij Sportstad bieden wij vitaliteitsoplossingen aan voor organisaties en haar medewerkers. Wij kunnen vitaliteitsprogramma’s van A tot Z opzetten, organiseren en structureel uitvoeren. Daarnaast is het mogelijk om eenmalig of op kleinere schaal vitaliteit onder de aandacht te brengen. Wij bieden bijvoorbeeld in-company sportmomenten, leefstijlcoaching voor medewerkers, fitheidstesten, actieve workshops, sportdagen en teambuildingactiviteiten met vitaliteit als thema. Ieder programma ontwikkelen we op maat.

Positieve gezondheid en het leefstijlroer

Bij Sportstad Heerenveen werken wij aan vitaliteit vanuit het gedachtegoed ‘Positieve Gezondheid’ van Machteld Huber, dit koppelen wij aan de acties van het Leefstijlroer van Vereniging Arts en Leefstijl. Op deze manier kunnen we vitaliteit integreren in de levens van alle doelgroepen. Zo kunnen we vitaliteit verspreiden en mogelijk maken voor iedereen in de gemeente Heerenveen en daarbuiten.

Klik op de afbeelding om in een video te zien hoe het Leefstijlroer en het gedachtegoed Positieve Gezondheid gecombineerd worden tot één effectief zorginstrument.

Wil jij ook dat jouw medewerker zich:

  • gezond voelt;
  • voldoende energie heeft om te werken;
  • kan werken aan zijn of haar lichamelijke conditie;
  • geholpen kan worden bij lichamelijke klachten en pijn;
  • op het werk kan sporten en bewegen;
  • voldoende weerbaar is.

Neem contact op door het formulier hiernaast in te vullen.

Vitaliteit

Naam(Vereist)