Het zwembad is i.v.m. de verlenging van de landelijke lockdown gesloten tot en met ten minste woensdag 28 april 2021. De zwemlessen voor kinderen tot 12 jaar zijn wel weer gestart sinds dinsdag 16 maart 2021.


zwemmen

Zwemmen is voor iedereen! Voor alle leeftijden en niveaus is er bij Sportstad wel een geschikt bad. Van lekker vrij zwemmen tot actieve groepslessen en van peuterzwemmen tot seniorenzwemmen: de mogelijkheden die in onze drie zwembaden geboden worden, zijn niet op één hand te tellen! Zo hebben we voor iedere doelgroep wel een leuke activiteit.


openingstijden

bekijk hier alle openingstijden van het zwembad
tarieven

bekijk hier alle tarieven


zwemartikelen

Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor handige zwemartikelen? Van badmutsen en zwembrillen tot waterschoentjes en zwembandjes… Bekijk ons aanbod bij de balie van Sportstad Heerenveen.webshop

Onze meerbadenkaarten voor vrijzwemmen en aquasporten zijn ook online te koop in onze webshop!


corona

Om het coronavirus de baas te blijven heeft Sportstad maatregelen getroffen om mee te kunnen gaan in het advies en de regels van de overheid. Dit betekent dat tijdens de landelijke lockdown het zwembad gesloten is van dinsdag 15 december 2020 tot en met woensdag 28 april 2021.


Sportstad app

Wanneer het zwembad weer geopend is blijft het verplicht dat alle activiteiten in het zwembad gereserveerd worden via onze app. Dit is nodig om het aantal bezoekers te kunnen reguleren en om de veiligheidsmaatregelen te waarborgen. Klik op onderstaande knop voor instructies voor het installeren van de app.


recreatief zwemmen

vrij zwemmen


hoe houd jij je hoofd boven water?

zwemles


actieve groepslessen

aquasporten


bewegen voor ouderen

seniorenzwemmen


met extra aandacht

medisch zwemmen