Het is voor alle leeftijden verplicht om alle zwembadactiviteiten om vooraf te reserveren. Uitgezonderd het baby-, peuter- en kleuterzwemmen, hier hoeft alleen de ouder een reservering te maken.  zwemmen

  Zwemmen is voor iedereen! Voor alle leeftijden en niveaus is er bij Sportstad wel een geschikt bad. Van lekker vrij zwemmen tot actieve groepslessen en van peuterzwemmen tot seniorenzwemmen: de mogelijkheden die in onze drie zwembaden geboden worden, zijn niet op één hand te tellen! Zo hebben we voor iedere doelgroep wel een leuke activiteit.


  openingstijden

  bekijk hier alle openingstijden van het zwembad
  tarieven

  bekijk hier alle tarieven


  zwemartikelen

  Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor handige zwemartikelen? Van badmutsen en zwembrillen tot waterschoentjes en zwembandjes… Bekijk ons aanbod bij de balie van Sportstad Heerenveen.  webshop

  Onze meerbadenkaarten voor vrijzwemmen en aquasporten zijn ook online te koop in onze webshop!


  corona

  Om het coronavirus de baas te blijven heeft Sportstad maatregelen getroffen om mee te kunnen gaan in het advies en de regels van de overheid.


  Sportstad app

  Het is verplicht dat alle activiteiten in het zwembad gereserveerd worden via onze app. Dit is nodig om het aantal bezoekers te kunnen reguleren en om de veiligheidsmaatregelen te waarborgen. Klik op onderstaande knop voor instructies voor het installeren van de app.


  recreatief zwemmen

  vrij zwemmen


  hoe houd jij je hoofd boven water?

  zwemles


  spelenderwijs watervrij worden

  baby-, peuter- en kleuterzwemmen


  actieve groepslessen

  aquasporten


  bewegen voor ouderen

  seniorenzwemmen


  met extra aandacht

  medisch zwemmen