zwemmen

Zwemmen is voor iedereen! Voor alle leeftijden en niveaus is er bij Sportstad wel een geschikt bad. Van lekker vrij zwemmen tot actieve groepslessen en van peuterzwemmen tot seniorenzwemmen: de mogelijkheden die in onze drie zwembaden geboden worden, zijn niet op één hand te tellen! Zo hebben we voor iedere doelgroep wel een leuke activiteit.


openingstijden

bekijk hier alle openingstijden van het zwembad

van zaterdag 25 juli tot en met zondag 9 augustus is het zwembad gesloten i.v.m. de zomervakantie 
tarieven

bekijk hier alle tarieven
webshop

koop je meerbadenkaart snel en gemakkelijk via onze webshop


  zwemartikelen

  Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor handige zwemartikelen? Van badmutsen en zwembrillen tot waterschoentjes en zwembandjes… Bekijk ons aanbod bij de balie van Sportstad Heerenveen.  webshop

  Onze meerbadenkaarten voor vrijzwemmen en aquasporten zijn ook online te koop in onze webshop!


  Sportstad app

  Alle activiteiten in het zwembad dienen gereserveerd worden via onze app. Dit is nodig om het aantal bezoekers te kunnen reguleren en om de veiligheidsmaatregelen te waarborgen. Klik op onderstaande knop voor instructies voor het installeren van de app.


  zomerrooster

  Het zwembad is gesloten vanaf zaterdag 25 juli tot en met zondag 9 augustus in verband met groot onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden. Vanaf 15 augustus gelden de reguliere vrijzwemtijden en vanaf 17 augustus starten de (medische) doelgroepenlessen en zwemlessen weer.


  protocollen

  De overheid heeft de maatregelen omtrent het coronavirus versoepeld en wij gaan als samenleving van een ‘intelligente lockdown’ naar ‘ruimte met regels’. Dit betekent niet dat onze aandacht voor hygiëne en veiligheid mag versoepelen. 1,5 meter afstand blijft de norm.


  recreatief zwemmen

  vrij zwemmen


  hoe houd jij je hoofd boven water?

  zwemles


  actieve groepslessen

  aquasporten


  bewegen voor ouderen

  seniorenzwemmen


  met extra aandacht

  medisch zwemmen