zwemmen

Zwemmen is voor iedereen! Voor alle leeftijden en niveaus is er bij Sportstad wel een geschikt bad. Van lekker vrij zwemmen tot actieve groepslessen en van peuterzwemmen tot seniorenzwemmen: de mogelijkheden die in onze drie zwembaden geboden worden, zijn niet op één hand te tellen! Zo hebben we voor iedere doelgroep wel een leuke activiteit.


openingstijden

bekijk hier alle openingstijden van het zwembad
tarieven

bekijk hier alle tarieven


zwemartikelen

Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor handige zwemartikelen? Van badmutsen en zwembrillen tot waterschoentjes en zwembandjes… Bekijk ons aanbod bij de balie van Sportstad Heerenveen.webshop

Onze meerbadenkaarten voor vrijzwemmen en aquasporten zijn ook online te koop in onze webshop!


corona

In het zwembad zijn er geen coronamaatregelen meer van toepassing. Klik op onderstaande link voor de coronamaatregelen per afdeling bij Sportstad Heerenveen.


Sportstad app

Ten tijde van bepaalde coronamaatregelen was het verplicht om alle zwemactiviteiten te registreren en reserveren in de Sportstad app. Dit is niet meer het geval. Alleen Aquarobics en Aquajoggen (op woensdagavond) moet nog worden gereserveerd i.v.m. de populariteit van de les en de maximale groepsgrootte.


recreatief zwemmen

vrij zwemmen


hoe houd jij je hoofd boven water?

zwemles


spelenderwijs watervrij worden

baby-, peuter- en kleuterzwemmen


bewegen en ontspannen tijdens je zwangerschap

zwemmen voor aanstaande moeders 


actieve groepslessen

aquasporten


bewegen voor ouderen

seniorenzwemmen


met extra aandacht

medisch zwemmen