het zwembad is tijdelijk gesloten

in verband met de extra coronamaatregelen is het zwembad op dit moment gesloten. Vanaf donderdag 19 november ontvangen wij u graag weer, u kunt uw activiteit of les alweer reserveren in de app. Tot dan!


zwemmen

Zwemmen is voor iedereen! Voor alle leeftijden en niveaus is er bij Sportstad wel een geschikt bad. Van lekker vrij zwemmen tot actieve groepslessen en van peuterzwemmen tot seniorenzwemmen: de mogelijkheden die in onze drie zwembaden geboden worden, zijn niet op één hand te tellen! Zo hebben we voor iedere doelgroep wel een leuke activiteit.


openingstijden

bekijk hier alle openingstijden van het zwembad
tarieven

bekijk hier alle tarieven


zwemartikelen

Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor handige zwemartikelen? Van badmutsen en zwembrillen tot waterschoentjes en zwembandjes… Bekijk ons aanbod bij de balie van Sportstad Heerenveen.webshop

Onze meerbadenkaarten voor vrijzwemmen en aquasporten zijn ook online te koop in onze webshop!


corona

Om het coronavirus de baas te blijven heeft Sportstad maatregelen getroffen om mee te kunnen gaan in het advies en de regels van de overheid. Van donderdag 5 november tot en met woensdag 18 november is het zwembad gesloten in verband met de verzwaarde maatregelen door het kabinet.


Sportstad app

Zodra het zwembad weer opent op donderdag 19 november 2020, dienen alle activiteiten in het zwembad weer gereserveerd te worden via onze app. Dit is nodig om het aantal bezoekers te kunnen reguleren en om de veiligheidsmaatregelen te waarborgen. Klik op onderstaande knop voor instructies voor het installeren van de app.


recreatief zwemmen

vrij zwemmen


hoe houd jij je hoofd boven water?

zwemles


actieve groepslessen

aquasporten


bewegen voor ouderen

seniorenzwemmen


met extra aandacht

medisch zwemmen