baby-, peuter-, kleuterzwemmen


baby-, peuter-, kleuterzwemmen

“Vriendje” worden met het water (watervrij) en op een natuurlijke wijze leren voortbewegen in het water. Dit gebeurt op een speelse manier en onder deskundige begeleiding. 

En hebben jullie na het BPK zwemmen er nog geen genoeg van? Tijdens de reguliere vrijzwemtijden kunnen jullie gewoon lekker in het zwembad blijven.

de voordelen

Het bewegen in het water heeft vele voordelen, zoals: hij/zij wordt behendiger, sterker, longen ontwikkelen zich beter, contact met andere kinderen vindt makkelijker plaats en de relatie tussen ouder en kind wordt versterkt. Zowel in de kleedkamers als in de zwemzaal is er voldoende ruimte om je kind om te kleden. In deze ruimtes zijn aankleedkussens aanwezig. Het water is minimaal 32º C. Boventemperatuur ongeveer 30º C. Baby’s van 6 tot 11 weken oud kunnen een kwartier in het water, na 12 weken langer.

   lestijden

   Er wordt gezwommen in vier verschillende groepen. Van 0 tot 1 jaar, van 1 tot 2,5 jaar, van 2,5 tot 4 jaar en van 4 tot 5 jaar. Bekijk hier de zwemtijden van de verschillende groepen.
     tarieven

     • proefles: €6,60
     • 5-badenkaart: €29,75
     • extra persoon: €2,30