Personal training

Personal training

Onze personal trainers bieden jouw effectieve, uitdagende en fijne trainingen. Hierbij wordt rekening gehouden met verschillende trainingsmethoden en een diversiteit aan oefeningen. Samen stellen we jouw persoonlijke doelen op en zorgen de trainers ervoor dat jij gemotiveerd raakt en dit ook blijft voor het halen van jouw doelen.

Genoeg redenen om te kiezen voor personal training!

 • Onze personal trainers helpen je te focussen op het resultaat. Zij zijn de zogenaamde ‘stok-achter-de-deur’;
 • Je leert de juiste techniek achter de oefeningen, waardoor je training nóg effectiever wordt;
 • Je wordt gecoacht op de juiste technieken, dit maakt de kans op blessures en overbelasting kleiner;
 • Na een persoonlijke intake stellen we jouw doelstellingen vast. Onze trainers maken hierop een specifiek trainingsplan.
Onze personal trainers
 • Christiaan Groen
  Christiaan Groen
  Fitnessinstructeur en personal trainer
  0513-614 855
  Christiaan heeft een achtergrond als fysiotherapeut en heeft door zijn passie voor gezondheid, bewegen en helpen van anderen zijn carrière voortgezet als personal trainer. Haalbare en meetbare doelen staan centraal in zijn aanpak. Als specialist in sportgerelateerde blessures en krachttraining maakt hij op maat gemaakte trainingsschema's die voldoen aan de unieke behoeften van elke sporter. Christiaan: "Ik ben geïnspireerd door de visie van de organisatie om mensen te helpen een gezonde levensstijl te leiden en hun sportieve prestaties te optimaliseren." Zelf beoefent Christiaan al 10 jaar fanatiek fitness met als voornaamste doel zijn kracht te vergroten.
 • Tessa
  Tessa
  Fitnessinstructeur en personal trainer
  0513-614 855
  Hi! Mijn naam is Tessa en voor mij is samen trainen meer dan alleen de sets en herhalingen. Met bijna 7 jaar aan werkervaring, mijn oprechte passie voor de mens als individu en mijn toewijding aan een gezonde lifestyle, zet ik dat stapje harder voor jou en kijk ik graag verder met je dan alleen naar je (toekomstige) spierballen. Samen stellen we een veilig maar effectief plan op dat aansluit op jou als persoon.