personal training

personal training (PT)

Personal training wordt bij Sportstad Heerenveen verzorgd door Martijn. Hij zorgt ervoor dat jij extra gemotiveerd raakt (en blijft) in het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen, welke hij samen met jou afstemt. Martijn zorgt voor effectieve, uitdagende en fijne trainingen met afwisseling van trainingsmethoden en oefeningen.

Genoeg redenen om te kiezen voor personal training!

 • Onze personal trainers helpen je te focussen op het resultaat. De zogenaamde ‘stok-achter-de-deur’;
 • Je leert de juiste techniek achter de oefeningen, waardoor je training nóg effectiever wordt;
 • Doordat je scherp gecoacht wordt op de juiste technieken is de kans op blessures en overbelasting kleiner;
 • Aan de hand van een persoonlijke intake wordt er een specifieke doelstelling vastgesteld. Onze professionals ontwikkelen hierop een specifiek trainingsplan.
 • Martijn beperkt zich niet tot het fitnesscentrum maar kijken ook naar de mogelijkheden daarbuiten, voor jou. Sportstad heeft namelijk nog veel meer sportmogelijkheden te bieden.

  Meer informatie over personal training

  Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

  contact

  Email: fitness@sportstad.nl

  Telefoon: 0513 614 855

  Onze personal trainer: Martijn Otten

  Hallo, mijn naam is Martijn. Inmiddels alweer 18 jaar trots wonend in Friesland! En sinds 12 jaar werkzaam binnen de fitness afdeling van Sportstad. Naast deze actieve baan zijn mijn eigen hobby’s voornamelijk duursport, vooral lange afstanden hardlopen en wielrennen. Regelmatig komen er nieuwe sporters welke ik mag helpen naar een doel richting de duursport. Ook vind ik het ook geweldig om leden van ruim 80 jaar te begeleiden, het is bijzonder om te zien hoe zij nog regelmatig zo fanatiek bij ons bezig zijn. Elke werkdag geniet ik ervan dat jong en oud hier samen aan gezondheid werken. Daarnaast geef ik nog Personal Training. Er zijn veel klanten waar ik al jaren mee train en waarvoor ik nog steeds iedere keer probeer te variëren om het lichaam gezond te houden. Het aanleren van techniek, houding en effectief trainen is een leuke uitdaging, bij zowel bestaande- als nieuwe leden!