Nieuwe fitness- en personal trainer

Sportstad is weer een nieuwe fitness- en personal trainer rijker; Christiaan Groen komt het team fitness versterken. Christiaan heeft een achtergrond als fysiotherapeut met een passie voor gezondheid, bewegen en het helpen van anderen. Een perfecte combinatie met Sportstad dus!  In onderstaand bericht stelt hij zich graag aan jullie voor. 

“Met veel enthousiasme stel ik mijzelf voor als Fitness en Personal trainer bij Sportstad Heerenveen. Mijn naam is Christiaan Groen en ik ben een toegewijde fysiotherapeut. Mijn passie voor gezondheid, beweging en het helpen van anderen heeft mij gemotiveerd om mijn carrière voort te zetten als personal trainer. Ik geloof dat mijn vaardigheden en ervaring perfect een meerwaarde kunnen bieden bij preventieve zorg.

Als fysiotherapeut heb ik geleerd om professioneel te handelen en doelgericht te werk te gaan. Het stellen van haalbare en meetbare doelen staat centraal in mijn aanpak, zodat ik mijn cliënten effectief kan begeleiden naar hun gewenste resultaten. Mijn ervaring in krachttraining en sportgerelateerde blessures stelt mij in staat om individuele trainingsschema’s te ontwikkelen die rekening houden met de unieke behoeften van elke sporter. Al bijna 10 jaar lang beoefen ik fanatiek fitness met als voornaamste doel mijn kracht te vergroten.

Sportstad Heerenveen heeft altijd een speciale plek in mijn hart gehad vanwege de uitstekende faciliteiten en de gemeenschap van sportliefhebbers die er samenkomen. Ik ben geïnspireerd door de visie van de organisatie om mensen te helpen een gezonde levensstijl te leiden en hun sportieve prestaties te optimaliseren.

Ik kijk ernaar uit om iedereen die er behoefte aan heeft te helpen het optimale uit hun trainingen te halen.”

Christiaan Groen

Actueel

Bekijk meer
Alle actueel