Actueel

Sportstad Heerenveen breidt uit met Crossbox ruimte

Het fitnesscentrum binnen Sportstad is actief bezig om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften van haar leden en is daarom dit jaar uitgebreid met een extra Crossbox ruimte. De Crossbox zorgt niet alleen voor meer ruimte en trainingsmogelijkheden voor eigen leden, maar biedt ook de kans om de ruimte te verhuren aan externe partijen.  

Het initiatief van Sportstad voor het toevoegen van een Crossbox ruimte is een innovatieve stap voor het bedrijf. Zo zorgt het in eerste instantie niet alleen voor het creëren van een extra onderscheidend element in haar aanbod, maar ook voor het bereiken en werven van nieuwe leden.

Crossbox is een nieuw element binnen Sportstad die is gebaseerd op functioneel trainen, kracht en conditie. Hier wordt voornamelijk aan gewerkt met losse gewichten, zoals losse schijven en halters, vanuit dagelijkse bewegingen zoals duwen, trekken, rennen en springen. Voornamelijk onder de jongere doelgroep is dit tegenwoordig enorm “hot”.

Het nieuwe gedeelte binnen het fitnesscentrum creëert extra ruimte die ook gebruikt kan worden voor de groepslessen die worden aangeboden zoals speciale Crossbox trainingen, HIIT trainingen en W.O.D. (Workout of the Day).