alternatieve fitnessactiviteiten tijdens de lockdown

activiteiten tijdens de lockdown

Je hoeft niet stil te zitten want ook tijdens de lockdown zijn er genoeg trainingen bij Sportstad Heerenveen die je kunt volgen om fit te blijven. Je kan je inschrijven voor wandelsessies en 1:2 personal trainingen, maar als je liever thuis blijft zijn er ook online workouts die je vanuit huis kunt doen. Op deze pagina staan de verschillende mogelijkheden die Sportstad Heerenveen aanbiedt in deze bijzondere tijd. Veel plezier met de activiteiten en we hopen iedereen snel weer bij Sportstad Heerenveen te zien.

  1:2 personal training

  Deze training is speciaal voor onze fitnessleden. Tijdens de 1:2 personal trainingssessie ga jij samen met een sportmaatje één op twee trainen met een instructeur van het fitnesscentrum. Samen ga je in 45 minuten allerlei verschillende oefeningen doen met een instructeur van het fitnesscentrum. Mocht je al een vast schema hebben dan kunnen wij je daar in ondersteunen. Opgeven is verplicht en kan via de Sportstad App.

  Locatie: onder de tribune van het uitvak van het Abe Lenstra Stadion, ingang L. Op zondag onder de noord tribune (in de Henk Heising hal), Ingang zit naast ingang E.

   Bootcamp

   Op maandag ochtend kunnen leden van het fitnesscentrum ook meedoen aan een bootcamp. Miranda zal hier 1:1 of als je een trainingsmaatje hebt 1:2 een uitdagende bootcamp training aanbieden.

   Locatie:  onder de tribune van het uitvak van het Abe Lenstra Stadion, ingang L.

    Online workouts

    Op onze YouTube pagina staan een tal van lessen die wij dit jaar voor jullie hebben opgenomen. Circuit trainingen, Pilates, SH’BAM, Barre, BodyCombat, BodyAttack en nog meer.

    Les Mills At Home

    Les Mills biedt ook verschillende thuis workouts aan, onder andere Les Mills At Home. At Home workouts is een tijdelijke link waar Les Mills 100 (korte) workouts en oefeningen voor je heeft klaargezet om thuis te doen. De toegang voor deze video’s is gratis en hier is geen account voor nodig. Via onderstaande link kom je bij de video’s.

    Wandelsessies

    Alle fitnessleden kunnen meedoen aan actieve wandelsessies. Tijdens deze wandelsessies wordt (eventueel) leefstijl advies gegeven of tips om thuis de trainingen voort te zetten. Onze fitnessspecialisten staan tijdens deze gezellige en actieve sessies voor jullie klaar om al jullie vitale vragen te beantwoorden. Reserveren voor deze wandelsessies is verplicht en kan via de Sportstad App.

    Locatie: ingang van de fitness (Ingang V)

    Live lessen

    De instructeurs van het fitnesscentrum geven ook online lessen. Deze lessen worden gegeven via de besloten Facebookgroep “Sportstad Live!”. Door lid te worden van deze groep blijf je op de hoogte van de lessen en kan je lekker vanuit huis meedoen.

     Les Mills On Demand

     Wil je graag toegang tot nog meer workouts? Dan kan dat via Les Mills On Demand. Hier staan meer dan 1000 online workouts die je thuis kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Om toegang tot deze video’s te krijgen is wel een account vereist. Dit account kan je voor 60 dagen gratis uitproberen, daarna kost het €12,95 per maand. Als je opzegt voordat de 60 dagen voorbij zijn kost het niets. Bij de registratie dien je wel je betaalgegevens door te geven maar je betaalt niets als je binnen 60 dagen opzegt. Maak een account aan met een niet eerder gebruikt email adres via onderstaande link.

     Instructies Sportstad App

     Klik hier voor de instructies voor het installeren van de app