Leefstijlcoaching

een gezonde leefstijl

Wil jij de beste versie van jezelf worden? Kies dan voor ons Leefstijlprogramma! Het Leefstijlprogramma is een drie maanden traject dat zich focust op het creëren van een nieuwe en gezonde leefstijl die bij jou past.

In deze drie maanden krijg je inzicht in wat op het gebied van beweging, voeding en vrije tijd voor jou optimaal werkt. Hierdoor krijg je zelf de tools in handen om voor jezelf de meest geschikte leefstijl te creëren.

In deze drie maanden krijg je inzicht in:

 • Wat is mijn lichaamssamenstelling?
 • Wat is precies gezonde voeding?
 • Hoe kun je jouw voeding elke dag gevarieerd houden?
 • Welke vorm van lichaamsbeweging is geschikt voor jou?
 • Hoe pas je dit toe in je gezinsleven en dagelijks leven?

  Meer informatie leefstijlcoaching

  Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

  contact

  Email: leefstijl@sportstad.nl

  Telefoon: 0513 614 855

  Carolien Post

  Hoi! Ik ben Carolien Post, afgestudeerd als Sportkundige en sinds 2018 met veel plezier werkzaam op verschillende afdelingen van Sportstad Heerenveen.

  Naast het actieve werk in de fitness zijn we inmiddels gestart met het aanbieden van leefstijlbegeleiding. De combinatie van sport, voeding, leefstijl en gedrag vind ik interessant en om hier meer over te leren heb ik een thuisstudie tot voedingsconsulent gevolgd.

  Marijke Westerbrink

  Hallo, hier Marijke Westerbrink, 39 jaar oud en een gediplomeerd leefstijlcoach.

  Mijn passie is om samen een gezonde passende leefstijl voor jou te creëren. Geen dieet maar op maat en persoonlijk advies voor de juiste balans met voeding en beweging.

  Gezonder leven met lange termijn doelen en resultaten. Geschikt voor het hele gezin door een specialisatie kind & voeding.

  Wat is mijn doel als coach?

  Mijn doel is om jou te helpen naar een gezonder eetpatroon. Een eetpatroon dat past binnen jouw leven. Ik word er blij van als jij door middel van kleine stapjes jouw doelen kunt behalen!

  Wat is een leefstijlcoach?

  Voor jou betekent het dat je met mij als fitnesstrainer en gewichtsconsulente in gesprek gaat over voeding, gedrag, slaap en stress. Het is belangrijk dat jij blij bent met jezelf op deze vlakken.

  Ons resultaat moet zijn dat jij je beter gaat voelen zowel van binnen als van buiten.