Disclaimer MailChimp nieuwsbrieven

Beste abonnee,

Wij willen u graag informeren over het gebruik van MailChimp voor onze nieuwsbriefdienst. Hoewel MailChimp een veelgebruikt platform is voor e-mailmarketing, willen wij u erop wijzen dat het niet voldoet aan de Nederlandse Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of Europese privacywetgeving.

De AVG stelt strikte eisen met betrekking tot gegevensbescherming, gegevensoverdracht en de verwerking van persoonlijke gegevens. Hoewel we ons best doen om uw gegevens te beschermen en te waarborgen dat ze veilig worden bewaard, moeten we u erop attenderen dat het verstrekken van uw gegevens aan MailChimp mogelijk niet in overeenstemming is met de AVG. Voor het versturen van de nieuwsbrief met MailChimp worden door Sportstad alleen e-mailadressen gebruikt en blijven andere (persoonlijke) gegevens afgeschermd.

Als u zich comfortabel voelt met het ontvangen van onze nieuwsbrief via MailChimp, hoeft u geen actie te ondernemen, en kunt u gewoon blijven genieten van onze updates. We zullen altijd proberen uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen.

Als u echter bezorgd bent over de privacy van uw gegevens of verdere vragen hebt met betrekking tot onze nieuwsbrief of het gebruik van MailChimp, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via communicatie@sportstad.nl. We helpen u graag verder en kunnen alternatieve manieren bieden om onze nieuwsbrief te ontvangen die voldoen aan de AVG-wetgeving.

We willen benadrukken dat uw privacy voor ons van het grootste belang is, en we nemen alle redelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en vertrouwelijk worden behandeld.

 

Met vriendelijke groeten,

Sportstad Heerenveen