les


inline-skate les

Leer de basistechnieken van skeeleren op een echte inline-skatepiste (8-12 jaar). Skeelers en bescherming kun je gratis lenen bij Sportstad Heerenveen. In verband met het coronavirus is bij het lenen van een helm een haarnetje of douchemuts verplicht, deze dien je zelf mee te nemen. Eigen skeelers mogen gebruikt worden mits hier geen rem op zit.

Bij slecht weer is het soms niet mogelijk om de les door te laten gaan. Houdt hiervoor onze website goed in de gaten! Sportstad houdt zich ten alle tijde aan de (veranderende) RIVM richtlijnen (https://nocnsf.nl/sportprotocol) en stuurt op basis daar van voortdurend bij. Dit kan gevolgen hebben voor de skeelerlessen.

Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen aan de skeelerreeks. Vol = vol. De kosten voor de 8 lessenreeks zijn € 45,-. Lessen die niet gebruikt zijn, worden niet gerestitueerd. De leskaart moet voldaan zijn voor aanvang van de lessenreeks. Indien je skeelers wilt lenen, wil je dan de schoenmaat van jouw zoon of dochter doorgeven?

Mocht jouw zoon of dochter nog op de wachtlijst staan, wil je dan aan ons laten weten of 1) hij of zij aan deze lessenreeks mee wilt doen, 2) nog als belangstellende op de lijst wilt blijven staan of 3) geen interesse meer heeft voor de skeelerlessen? Wij ontvangen graag de volledige naam, adresgegevens en de geboortedatum bij deelname. 

  lestijden

  09.30 – 10.30 uur (gevorderde)

  De lessenreeks heeft een vrije instroom. Met de aanschaf van een 8-ritten kaart kun je deelnemen aan de lessenreeks.

  Een 8-rittenkaart bedraagt €45 en is geldig voor een periode van 20 weken.  Op dit moment is er alleen een lessenreeks voor gevorderde skeeleraars. Enthousiaste beginners kunnen zich uiteraard ook aanmelden maar hiervoor geldt een wachtlijst. Neem daarvoor contact op met info@sportstad.nl.

  lesdata gevorderden

  Zondag 21 augustus 2022
  Zondag 4 september 2022
  Zondag 18 september 2022
  Zondag 2 oktober 2022
  Zondag 16 oktober 2022
  Zondag 30 oktober 2022
  Zondag 13 november 2022
  Zondag 27 november 2022
  Zondag 11 december 2022

  Lestijd: 9:30 – 10:30 uur

  aanmelden inline-skateles

  Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.