inline-skatecentrum


inline-skatecentrum

In Heerenveen staat het eerste overdekte inline-skatecentrum van Nederland. Toegankelijk voor iedereen! Deze 200 meter piste is zeer geschikt voor nationale en internationale skeelertoernooien. Het inline-skatecentrum biedt vele mogelijkheden en kansen voor topsport, talentontwikkeling en recreatie sport in Heerenveen. 

Tijdens de openingstijden (van vrij inline-skaten) van het inline-skatecentrum kun je zelfstandig skeeleren. Iedereen is welkom om de uitdaging aan te gaan. Bij Sportstad Heerenveen kun je gratis skeelers en bescherming lenen. In verband met het coronavirus is bij het lenen van een helm een haarnetje of douchemuts verplicht, deze dien je zelf mee te nemen.

Tijdens de lessen voor de kinderen mogen zij eigen skeelers gebruiken, mits hier geen rem op zit.

inline-skate les

kom op inline-skate les (VOL)!

Buiten het schaatsseizoen kan iedereen tussen de 6 en 12 jaar meedoen aan inline-skatelessen! Leer de basistechnieken van skeeleren op een echte inline-skatepiste. Skeelers en bescherming kun je gratis lenen bij Sportstad Heerenveen.
De lessen zijn geschikt voor alle niveaus.  Door het coronavirus zijn de lessen later gestart dan normaal, namelijk op 3 juni. Op alle lesdata start de les om 15:00 uur tot 15:45 uur. 

De lesdata (na de zomervakantie) zijn:
vrijdag 21 augustus
vrijdag 28 augustus
vrijdag 4 september –
vrijdag 11 september – inhaalmogelijkheid

Kosten: 8 lessen voor €31,50

Om de drukte zo veel mogelijk te vermijden willen wij vragen om met 1 ouder of verzorger het kind te brengen. Daarbij kan de ouder of verzorger helpen met het aantrekken van de skeelers maar worden verzocht daarna weer de baan te verlaten. Het ophalen van de kinderen kan vanaf de parkeerplaatszijde.

Ook IJs- en Skeelerclub Lindenoord verzorgt Inline Skeeler trainingen voor zowel jeugd als gevorderden.

Voor informatie over de ijs- en skeelerclub, klik hier 


vrij inline-skaten

openingstijden

Zomervakantie Regulier 
6 juli t/m 16 aug.
maandag:
dinsdag: 15.00 – 16.30 uur
woensdag: 19.00 – 20.30 uur 19.00-  21.00 uur
donderdag:
vrijdag: 15.00 – 16.30 uur 16.00 – 17.30 uur
19.00 – 21.00 uur
zaterdag:
zondag: 09.30 – 11.30 uur

tarieven

bekijk hier alle tarieven