inline-skatecentrum


inline-skatecentrum

In Heerenveen staat het eerste overdekte inline-skatecentrum van Nederland. Toegankelijk voor iedereen! Deze 200 meter piste is zeer geschikt voor nationale en internationale skeelertoernooien. Het inline-skatecentrum biedt vele mogelijkheden en kansen voor topsport, talentontwikkeling en recreatie sport in Heerenveen. 

Tijdens de openingstijden (van vrij inline-skaten) van het inline-skatecentrum kun je zelfstandig skeeleren. Iedereen is welkom om de uitdaging aan te gaan. Bij Sportstad Heerenveen kun je gratis skeelers en bescherming lenen. In verband met het coronavirus is bij het lenen van een helm een haarnetje of douchemuts verplicht, deze dien je zelf mee te nemen. Eigen skeelers mogen gebruikt worden, mits hier geen rem op zit.

Vanaf 1 december worden de openingstijden voor het vrij skeeleren verruimd met skeeler uren zonder beheerder. Tijdens deze uren is er geen beheerder aanwezig die toezicht houdt, dit is wel het geval tijdens de vrij skeeler uren met beheerder. Het kaartje voor het vrij skeeleren zonder beheerder  is goedkoper dan tijdens de uren met beheerder. Deze uren zijn op eigen risico dus het is handig om met minimaal twee personen te komen. Doordat er geen beheerder aanwezig is, is het niet mogelijk om materiaal te huren. Dit kan wel tijdens de uren met beheerder.

inline-skate les

kom op inline-skate les!

Iedereen tussen de 6 en 12 jaar kan deelnemen aan de inline-skatelessen bij Sportstad om de basistechnieken van skeeleren op een echte inline-skatepiste te leren. Skeelers en bescherming kun je gratis lenen bij Sportstad Heerenveen.  De lessen zijn deze reeks op zondagmorgen van 10:00 tot 11:00 uur. Op dit moment zit de lessenreeks helemaal vol. 

Ook IJs- en Skeelerclub Lindenoord verzorgt inline-skate trainingen bij Sportstad Heerenveen voor zowel jeugd als gevorderden. Zij ontvangen nieuwe leden van harte en organiseren regelmatig kennismakingslessen.

Voor informatie over inline-skaten bij  de ijs- en skeelerclub, klik hier 
schoolskeeleren

schoolskeeleren met de Sven Kramer Academy!

Schoolskeeleren voor groep 4 t/m 8 voor basisscholen uit de gemeente Heerenveen! De Sven Kramer Academy organiseert in samenwerking met Sportstad Heerenveen, buurtsportcoaches gemeente Heerenveen (Scoren voor Gezondheid Heerenveen) en CIOS Heerenveen Sport & Bewegen, vanaf 30 april skeelerlessen op de piste van Sportstad Heerenveen!

Tijdens de skeelerlessen komen onder andere de basistechnieken aan de orde, maar ook de beginselen van ijshockey (maar dan op wieltjes). Wil je graag meer informatie? Ga dan naar de website van Scoren voor Gezondheid Heerenveen.

vrij inline-skaten

Het inlineskate-centrum is vanaf maandag 7 juni weer geopend voor publieksuren.


tarieven

bekijk hier alle tarieven