inline-skatecentrum


inline-skatecentrum

In Heerenveen staat het eerste overdekte inline-skatecentrum van Nederland. Toegankelijk voor iedereen! Deze 200 meter piste is zeer geschikt voor nationale en internationale skeelertoernooien. Het inline-skatecentrum biedt vele mogelijkheden en kansen voor topsport, talentontwikkeling en recreatie sport in Heerenveen. 

Tijdens de openingstijden (van vrij inline-skaten) van het inline-skatecentrum kun je zelfstandig skeeleren. Iedereen is welkom om de uitdaging aan te gaan. Bij Sportstad Heerenveen kun je gratis skeelers en bescherming lenen. In verband met het coronavirus is bij het lenen van een helm een haarnetje of douchemuts verplicht, deze dien je zelf mee te nemen. Eigen skeelers mogen gebruikt worden, mits hier geen rem op zit.

Op de uren zonder dat de beheerder aanwezig is (ma-vrij 14.00 -15.30), is er dus niemand die toezicht kan houden. Het kaartje voor het vrij skeeleren zonder beheerder is goedkoper dan tijdens de uren met beheerder (vr 19.30-21.00 en zo 9.00-10.30). Deze uren zijn op eigen risico dus het is handig om met minimaal twee personen te komen. Doordat er geen beheerder aanwezig is, is het niet mogelijk om materiaal te huren. Dit kan wel tijdens de uren met beheerder.

kom op inline-skate les!

Er staan weer nieuwe inline-skate les reeksen klaar! 

Iedereen tussen de 8 en 12 jaar kan deelnemen aan de inline-skatelessen bij Sportstad om de basistechnieken van skeeleren op een echte inline-skatepiste te leren. Skeelers en bescherming kun je gratis lenen bij Sportstad Heerenveen.

Ook IJs- en Skeelerclub Lindenoord verzorgt inline-skate trainingen bij Sportstad Heerenveen voor zowel jeugd als gevorderden. Zij ontvangen nieuwe leden van harte en organiseren regelmatig kennismakingslessen.

Voor informatie over inline-skaten bij  de ijs- en skeelerclub, klik hier 


vrij inline-skaten

Reguliere publieksuren met beheerder
vrijdag 19.30 – 21.00
zondag 09.00 – 10.30
Reguliere publieksuren zonder beheerder
maandag t/m zaterdag 12.00 – 15.30

tarieven

bekijk hier alle tarieven


ISP maakte een video van hun inline-skate clinic

bekijk de video