inline-skatecentrum


inline-skatecentrum

In Heerenveen staat het eerste overdekte inline-skatecentrum van Nederland. Toegankelijk voor iedereen! Deze 200 meter piste is zeer geschikt voor nationale en internationale skeelertoernooien. Het inline-skatecentrum biedt vele mogelijkheden en kansen voor topsport, talentontwikkeling en recreatie sport in Heerenveen. 

Tijdens de openingstijden (van vrij inline-skaten) van het inline-skatecentrum kun je zelfstandig skeeleren. Iedereen is welkom om de uitdaging aan te gaan. Bij Sportstad Heerenveen kun je gratis skeelers en bescherming lenen. In verband met het coronavirus is bij het lenen van een helm een haarnetje of douchemuts verplicht, deze dien je zelf mee te nemen. Eigen skeelers mogen gebruikt worden, mits hier geen rem op zit.

inline-skate les

kom op inline-skate les!

Goed nieuws: de skeelerlessen gaan weer beginnen! Iedereen tussen de 6 en 12 jaar kan er aan meedoen, leer de basistechnieken van skeeleren op een echte inline-skatepiste! Skeelers en bescherming kun je gratis lenen bij Sportstad Heerenveen.  De lessen zijn deze reeks op zondagmorgen van 10:00 tot 11:00 uur. 

Ook IJs- en Skeelerclub Lindenoord verzorgt Inline Skeeler trainingen voor zowel jeugd als gevorderden.

Voor informatie over de ijs- en skeelerclub, klik hier 


vrij inline-skaten

openingstijden

Voor vrij skeeleren kunt u terecht op de volgende tijdstippen:

woensdag: 19.00 – 21.00 uur
vrijdag: 16.00 – 17.30 uur en 19.00 – 21.00
zondag: 09.30 – 11.30 uur

Op vrijdag 20 november is er geen beheerder aanwezig in verband met ziekte. Vrij inline-skaten is gewoon mogelijk, maar er kan in de afwezigheid van een beheerder geen materiaal worden uitgeleend en is er geen fysieke toezicht op de baan aanwezig. T.b.v. de veiligheid is er wel cameratoezicht.


tarieven

bekijk hier alle tarieven