KIK

zwemles leszwemmen zwemmen zwembad sportstad heerenveen gewenningslessen

zwemles voor kinderen in kleine groepjes

We leven in een waterrijk land en nagenoeg iedereen spettert er wel eens in rond. In het water ben je minder zwaar en beweeg je gemakkelijker. Voor sommige kinderen is zwemmen minder vanzelfsprekend of makkelijk dan voor anderen. Speciaal voor deze kinderen, die wel wat meer aandacht kunnen gebruiken, verzorgen wij KIK lessen.

zwemles

1 op 1 begeleiding

Bij Sportstad Heerenveen is het mogelijk om zwemles te volgen in één op één begeleiding. Hierbij volgt het kind de les zonder andere kinderen en krijgt volledig de aandacht van de zweminstructeur. Voor sommige kinderen kan dit erg prettig of zelfs nodig zijn. Hieronder verstaan we de kinderen die één op één begeleiding nodig hebben en kunnen te maken hebben met een lichamelijke-, geestelijke-, visuele- of audiobeperking. De zwemonderwijzers zijn allen bevoegd om les te geven aan kinderen van deze doelgroep. 


zwemles

1 op 4 begeleiding

Onder deze groep verstaan we de kinderen die moeite hebben met functioneren in een grote groep. Een zwemonderwijzer verzorgt de lessen die altijd uit een gezamenlijk en individueel gedeelte bestaan. Om iedereen de nodige aandacht te kunnen geven zijn de groepjes nooit groter dan vier kinderen.