Actueel

Nieuwsbrief zwemles december

Geachte ouder/verzorger,

Het is alweer december! Dat betekent dat de kerstvakantie er weer aan komt. Tijdens de kerstvakantie (24 december t/m 6 januari) zijn geen zwemlessen en doelgroepen zwemmen. Wel is in de kerstvakantie het zwembad extra geopend voor vrijzwemmen!

 

Kijklessen

Van dichtbij kijken wat uw kind allemaal heeft geleerd tijdens de zwemlessen? Dat kan tijdens de kijklessen! De eerstvolgende kijklessen vinden plaats van 1 t/m 5 december. Voor de KIK-zwemlessen en zwemlessen voor oudere kids zijn de kijklessen van 3 t/m 7 december.

Gratis zwemmen

Wist u dat alle kinderen die bij ons op zwemles zitten op vertoon van de klantenpas tijdens de vrijzwemtijden gratis mogen zwemmen? Dus ook tijdens de kerstvakantie! Begeleiding koopt een regulier toegangskaartje. Op de website van Sportstad kunt u alle vrijzwemtijden en binnenkort ook het kerstrooster vinden.

Meezwemmen

Haal uw zwemkleding maar alvast tevoorschijn, want tijdens de laatste zwemles voor de kerstvakantie kunt u met uw kind meezwemmen! De meezwemlessen zijn van 19 t/m 23 december. De kijklessen in januari komen hierdoor te vervallen. Voor de anderhalf-uur zwemlessen geldt dat er de laatste drie kwartier meegezwommen mag worden.

Diplomazwemmen

Het is weer bijna zover: diplomazwemmen! De eerstvolgende keer diplomazwemmen is op zaterdag 15 december. Afzwemtijden:

  • 10.00 uur: diplomazwemmen A
  • 10.45 uur: diplomazwemmen B
  • 12.00 uur: diplomazwemmen C

Swimsafe pakjes

Het komt wel eens voor dat kinderen per ongeluk de verkeerde SwimSafe pakjes mee naar huis nemen. Tip: schrijf de naam van uw kind in het pakje of hang een herkenbaar hangertje aan de rits. Hiermee kunt u voorkomen dat de pakjes omgewisseld worden.

Gewijzigde tijden:

  • zaterdag 8 december: wedstrijdbad gesloten i.v.m. zwemkampioenschappen
  • zaterdag 15 december: wedstrijdbad gesloten i.v.m. synchroonzwemwedstrijden

Deur gesloten tijdens de zwemlessen

Tijdens de zwemlessen sluiten we de deur naar de kleedkamers en bij de douches. Wij kunnen ons voorstellen dat dit voor u als ouder/verzorger niet klantvriendelijk lijkt. De reden hiervoor is dat wij hiermee de veiligheid van uw kind verhogen. Op deze manier kunnen ze namelijk tijdens de lessen niet naar de kleedkamers lopen. Moet u tijdens de zwemles om wat voor reden dan ook toch bij uw kind zijn? Dan kunt u hiervoor bij de balie van Sportstad Heerenveen terecht.

Evenementen

Tijdens de kerstvakantie zijn leuke evenementen bij Sportstad Heerenveen:

Voetbalwedstrijden sc Heerenveen

  • Zaterdag 1 december 20.45 uur sc Heerenveen – Fortuna Sittard
  • Zondag 16 december 12.15 uur sc Heerenveen – FC Utrecht

Vijf uren voor de wedstrijd wordt P1 afgesloten. Bezoekers van Sportstad Heerenveen kunnen vanaf dan op vertoon van uw Sportstad pas parkeren op P5.

Contact

Heeft u vragen of zijn er problemen? Dan kunt u contact opnemen met de zwemlescoaches via

0513 – 614 809 of mailen naar zwemles.coach@sportstad.nl

 

Met vriendelijke groet,

Jouke Nolles en Hilda Boomsma

Zwemlescoaches