horeca


Beijk catering

Sportstad Heerenveen biedt ongekende mogelijkheden op gebied van sport en ontspanning. Voor, tijdens of na het bezoek aan Sportstad Heerenveen zijn dan ook de uitgelezen momenten voor een hapje en een drankje verzorgd door Beijk Catering in het Sportstad Café of Sportbreak Café.

Sportstad Café

lunchen, dineren of borrelen

In het hart van Sportstad vindt u het Sportstad Café. Lunchen, dineren en borrelen in een sfeervolle trendy ambiance, genieten van wereldse lunchgerechten of heerlijke hoofdgerechten: dát is Sportstad Café. Sportstad Café is maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 10.00 uur.


Sportbreakcafé

lunchen en vergaderen

Op de eerste verdieping tussen de tribune van het zwembad en de tribune van de sporthallen vindt u Sportbreak Café met een capaciteit tot 250 personen voor uw vergadering en/of het verzorgen van een buffet. Sportbreak Café is er voor alle gebruikers van het sportcentrum van Sportstad Heerenveen. Met uitzicht op de turnhal en sporthal verzorgt Beijk Catering hier een ruim assortiment vers bereide broodjes en snacks. A la minute voor u bereid.