Easy Swim


EasySwim zwemles

Van 3 losse zwemdiploma’s naar 1 zwemdiploma volgens de 9 praktijksituaties: schipbreukeling, kind overboord, ijspret, kampioenen, schatzoeker, kopje onder, heldendaad, survivalbaan en jij bent ‘m! Daarnaast staat Easy Swim voor:

 • Meteen in het diepe met het EasySwim drijfpakje
 • Werken in groepjes met aandacht voor ieder kind
 • Een goede relatie, een goede sfeer
 • Hoge betrokkenheid van de kinderen

zwemplezierles op z’n best

Stelt u zich eens voor dat leren zwemmen écht een feestje is! Dat uw kind tijdens de zwemles veel plezier heeft, hoog betrokken is, zich veilig voelt, helemaal zichzelf kan zijn en zich in zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. Dat alles is mogelijk met de EasySwim lesmethode!   de belevingswereld van uw kind

   Zwemveiligheid en plezier drukken we voor het EasySwim Diploma uit in 9 praktijksituaties. Deze sluiten helemaal aan op de belevingswereld van uw kind en zijn een combinatie van alle elementen voor de juiste zwemvaardigheid. Bij het diploma draait het om het leren van de benodigde vaardigheden en het vervolgens leren toepassen van deze vaardigheden in allerlei herkenbare situaties. Het EasySwim Diploma staat voor een hogere zwemveiligheid, terwijl uw kind het leren veel leuker vindt.

    een feestelijke afsluiting

    Doordat de zwemopleiding wordt afgesloten met één diploma, bezit uw kind bij het behalen van het diploma de gewenste zwemvaardigheid. Tijdens het diplomafeest beoordelen wij uw kind niet meer op techniek. Dat is daarvoor al gebeurd. Ieder kind krijgt dan ook na het diplomafeest een EasySwim Diploma. Van het diplomazwemmen maken we een feestje!      EasySwim Drijfpakje

      Als je op zwemles bij Sportstad Heerenveen zit, zwem je in een EasySwim drijfpakje. In dit pakje zitten drijfmiddelen die eruit gehaald kunnen worden. Dit biedt grote voordelen waaronder een grotere zwemveiligheid. Stap voor stap gaan de drijfmiddelen eruit totdat je zelfstandig kunt zwemmen!

       lestijden

       Twee keer per week drie kwartier zwemles of één keer per week anderhalf uur zwemles.

       Zodra het kind na de gewenningslessen door mag stromen naar de gewone zwemlessen mag u zich melden bij de receptie. Zij gaan dan met u kijken naar de beschikbare lestijden.

          tarief

          • inschrijfgeld €20,00
          • EasySwim lesprogramma contante betaling 965,00*
          • óf EasySwim lesprogramma automatische incasso 97,50 (10x)*
          • EasySwim Drijfpakje 61,95

             gewenningslessen

             Voordat je begint met zwemles, moet je eerst aan de eisen van de gewenningslessen voldoen. Hiervoor moet je minimaal 4,5 jaar oud zijn. Sommigen oefenen hier wat langer, anderen zijn al zo watervrij dat zij vrijwel meteen door kunnen schuiven naar de zwemlessen. Met deze gewenningslessen creëren we een gelijk beginniveau.

             • 5-wekenkaart gewenningslessen €31,25

                gratis vrijzwemmen!

                Iedereen die op zwemles bij Sportstad Heerenveen zit, mag gratis vrijzwemmen tijdens de vrijzwemtijden (met betalende begeleiding van 18+).    

                    inschrijven

                    Inschrijven voor EasySwim kan nadat uw zoon of dochter heeft meegedaan aan de gewenningslessen.