Easy Swim


van 3 zwemdiploma’s
naar 1 totaaldiploma

Uw kind krijgt les volgens de EasySwim-methode. Een methode waarbij uw kind plezier heeft en zich betrokken voelt. Met de EasySwim-methode willen we dat uw kind urenlang plezier kan maken in het water. En dat uw zoon of dochter zo zwemvaardig is dat de veiligheid gewaarborgd wordt.

Zwemveiligheid en plezier drukken we voor het EasySwim Diploma uit in negen praktijksituaties. Deze sluiten helemaal aan op de belevingswereld van uw kind en zijn een combinatie van alle elementen voor de juiste zwemvaardigheid. Bij het diploma draait het om het leren van de benodigde vaardigheden en het vervolgens leren toepassen van deze vaardigheden in allerlei herkenbare situaties. Het EasySwim Diploma staat voor een hogere zwemveiligheid, terwijl uw kind het leren veel leuker vindt!

  zwemles volgens de

  9 praktijksituaties

  1. schipbreukeling
  2. kind overboord
  3. ijspret
  4. kampioenen
  5. schatzoeker
  6. kopje onder
  7. heldendaad
  8. survivalbaan
  9. jij bent ‘m!    pilot lesgroep

    Op 4 maart zijn we gestart met een pilot lesgroep. Indien de resultaten van deze groep zijn zoals we verwachten, worden er nieuwe lesgroepen gestart. Bent u geïnteresseerd in deze nieuwe vorm van zwemles? Meld u dan alvast geheel vrijblijvend aan via het interesseformulier. Dan nemen wij contact met u op zodra er een nieuwe lesgroep start.

     interesseformulier Easy Swim