Actueel

activiteiten reserveren blijft verplicht

Het blijft verplicht om een tijdslot te reserveren voor alle zwembadactiviteiten en groepslessen in het fitnesscentrum via onze app. Dit komt omdat registratie en een gezondheidscheck verplicht zijn. Om deze registraties goed in kaart te brengen blijft het verplicht om alle zwembadactiviteiten en groepslessen in het fitnesscentrum vooraf te reserveren. Voor de zwembadactiviteiten geldt dat het voor iedereen en voor alle leeftijden verplicht is om vooraf te reserveren. De enige uitzondering is het baby-, peuter- en kleuterzwemmen, hier hoeft alleen de ouder te reserveren. Wij begrijpen dat het reserveren via een app voor sommigen lastig is maar helaas is het ten tijde van het coronavirus noodzakelijk. Dit is nodig om goed het bezoekersaantal te controleren en monitoren zodat druktes zo goed mogelijk vermeden kunnen worden.

Het downloaden van de app kan via de Apple Store of Google Play Store onder de naam ‘Sportcom’. Eenmaal gedownload, wordt er in de app gevraagd naar welk sportcentrum je op zoek bent. Typ hier Sportstad Heerenveen in, selecteer de juiste app en doorloop de stappen. Nu kun je gebruik maken van onze app! Naast het reserveren van lessen kan de app ook gebruikt worden om informatie op te zoeken, voedingstips te lezen of om gezondheidstesten te doen.

Q&A

Help, ik kan niet inloggen!

Dat is vervelend, maar dat kan worden opgelost. In bovenstaande instructies staat hoe de app kan worden gedownload en geïnstalleerd. Het kan echter zo zijn dat er geen juist e-mailadres of geboortedatum bekend is bij ons. In dit geval wordt inloggen lastig. Gelukkig kunnen wij dit voor u aanmaken of aanpassen; als u contact met ons opneemt helpen wij daar graag bij.

Wat als ik geen lid ben maar bijvoorbeeld wel wil komen vrijzwemmen?

Als je geen lid bij ons bent heb je geen account, omdat er geen gegevens bekend zijn bij ons. Dit betekent natuurlijk niet dat je niet kan komen vrijzwemmen.  Bel of mail naar 0513 614 800 of info@sportstad.nl en wij pakken de reservering voor je op.

Ik wil met mijn kind vrijzwemmen tijdens de jeugdzwemtijden (van 14:00 tot 16:00 uur), hoe reserveer ik voor mijn kind?

Wij registreren wie er in onze accommodatie is om grip te houden op het bezoekersaantal en om eventueel contactonderzoek te doen in het geval van een coronauitbraak. Daarom is het belangrijk dat er zowel voor de ouder als voor het kind gereserveerd wordt. Als je kind nog geen account voor de app heeft kan je bellen met de receptie (0513 614 800) zij zullen je dan verder helpen.

Ik wil graag een proefles doen in het fitnesscentrum. Hoe doe ik dat nu?

Een proefles doen bij het fitnesscentrum? Leuk, je bent van harte welkom! Je kunt hiervoor een mail sturen naar fitness@sportstad.nl, het contactformulier invullen of bellen naar 0513 614 855. Er wordt dan voor een reservering gezorgd.