Actueel

activiteiten reserveren blijft verplicht

Het blijft verplicht om een tijdslot te reserveren voor de vrije fitness in het fitness centrum via onze app. Dit komt omdat er voor binnensporten een maximum geldt van 30 personen per zelfstandige ruimte. Wij begrijpen dat het reserveren via een app voor sommigen lastig is maar helaas is het ten tijde van het coronavirus noodzakelijk. Dit is nodig om goed het bezoekersaantal te controleren en monitoren zodat druktes zo goed mogelijk vermeden kunnen worden.

Het downloaden van de app kan via de Apple Store of Google Play Store onder de naam ‘Sportcom’. Eenmaal gedownload, wordt er in de app gevraagd naar welk sportcentrum je op zoek bent. Typ hier Sportstad Heerenveen in, selecteer de juiste app en doorloop de stappen. Nu kun je gebruik maken van onze app! Naast het reserveren van lessen kan de app ook gebruikt worden om informatie op te zoeken, voedingstips te lezen of om gezondheidstesten te doen.

Q&A

Help, ik kan niet inloggen!

Dat is vervelend, maar dat kan worden opgelost. In bovenstaande instructies staat hoe de app kan worden gedownload en geïnstalleerd. Het kan echter zo zijn dat er geen juist e-mailadres of geboortedatum bekend is bij ons. In dit geval wordt inloggen lastig. Gelukkig kunnen wij dit voor u aanmaken of aanpassen; als u contact met ons opneemt helpen wij daar graag bij.

Wat als ik geen lid ben maar bijvoorbeeld wel wil komen vrijzwemmen?

Als je geen lid bij ons bent heb je geen account, omdat er geen gegevens bekend zijn bij ons. Dit betekent natuurlijk niet dat je niet kan komen vrijzwemmen.  Bel of mail naar 0513 614 800 of info@sportstad.nl en wij pakken de reservering voor je op.

Ik wil met mijn kind vrijzwemmen tijdens de jeugdzwemtijden (van 14:00 tot 16:00 uur), hoe reserveer ik voor mijn kind?

Wij registreren wie er in onze accommodatie is om grip te houden op het bezoekersaantal en om eventueel contactonderzoek te doen in het geval van een coronauitbraak. Kinderen onderling hoeven geen anderhalve meter afstand te houden dus hen tellen wij niet mee in het bezoekersaantal. Dit maakt het slechts van belang om een contactpersoon te hebben van de aanwezige kinderen, en hiermee volstaat de reservering van een volwassene. Neem je jouw kinderen mee, dan maak jij de reservering via de app en zullen wij jou bellen in het geval van een coronabesmetting in onze accommodatie. Als alleen de kinderen komen zwemmen maar de volwassene niet, is het alsnog van belang dat de volwassene reserveert, zodat wij een contactpersoon hebben.

Ik wil graag een proefles doen in het fitnesscentrum. Hoe doe ik dat nu?

Een proefles doen bij het fitnesscentrum? Leuk, je bent van harte welkom! Je kunt hiervoor een mail sturen naar fitness@sportstad.nl, het contactformulier invullen of bellen naar 0513 614 855. Er wordt dan voor een reservering gezorgd.