zwemles vanaf 4,5 jaar

zwemles leszwemmen zwemmen zwembad sportstad heerenveen

zwemles vanaf 4,5 jaar

Zwemles voor het ABC diploma vanaf 4,5 jaar op een kindvriendelijke manier met behulp van een Swimsafe drijfpakje. Eerst tijdens de gewenningslessen wennen aan het water en daarna lessen met het pakje in diep water. Wil je meer weten, informeer dan bij de receptie over de proefzwemmiddagen. Instroom vanuit een ander bad behoort tot de mogelijkheden.

lestijden

De lessen zijn tweemaal per week 45 minuten (op maandag en donderdag of dinsdag en vrijdag).  Er zijn ook lesmomenten van eenmaal 1,5 uur per week.
tarieven

Bekijk hier alle tarieven voor zwemles.
proefzwemmen

kom kosteloos proefzwemmen


EasySwim

Bij Sportstad Heerenveen staat zwemles gelijk aan plezier. Om deze reden wordt bij Sportstad Heerenveen zwemles gegeven via de EasySwim methode. Bij EasySwim hoef je de diploma’s niet apart van elkaar te halen, maar haal je alles wat je nodig hebt om je in de praktijk te redden in één erkend diploma. De zwemlessen worden ingedeeld op 9 praktijksituaties: schipbreukeling, kind overboord, ijspret, kampioenen, schatzoeker, kopje onder, heldendaad, survivalbaan en jij bent ‘m! Plezier gegarandeerd en de kinderen hoeven nooit meer met tegenzin naar zwemles!


   we starten met de gewenningslessen

   gewenningslessen

   Voordat je begint met lessen in het drijfpakje, moet je eerst aan de eisen van de gewenningslessen voldoen. Hierdoor stroomt iedereen op gelijk beginniveau door naar de zwemlessen.
   de laatste stap naar het a-, b- of c-diploma

   diplomazwemmen

   Diplomazwemmen vindt altijd plaats op een zaterdagmiddag. Wanneer je aan het diplomazwemmen toe bent, laten we je de exacte datum weten en krijg je meer informatie over het diplomazwemmen mee voor je ouders/verzorgers.


   extra informatie

   handig om te weten

   Als je op zwemles bij Sportstad Heerenveen zit, zwem je in een Swim Safe drijfpakje. In dit pakje zitten drijfmiddelen die eruit gehaald kunnen worden. Dit biedt grote voordelen waaronder een grotere zwemveiligheid. Stap voor stap gaan de drijfmiddelen eruit totdat je zelfstandig kunt zwemmen!

   • inclusief gratis vrij zwemmen tijdens de vrij zwem tijden (met betalende begeleiding van 18+)
   • na inschrijving op de wachtlijst ontvang je een bericht van ons wanneer we weer een plekje vrij hebben
   • instromen in een hoge lesgroep is ook mogelijk (als je bijvoorbeeld al lessen elders hebt gevolgd)
   • maximaal 10 kinderen in een lesgroep
   • voor vragen kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met de zwemlescoaches Jouke en Hilda via (0513) 614 809