lessenreeks


4-lessenreeks

Leer in 4 lessen hoe je een echte zeemeermin of -man wordt. Verfijn je onderwatertechniek en leer veilig gebruik te maken van de zeemeerminnenstaart. Daarnaast is het natuurlijk gewoon heel erg leuk! Na de 4-lessenreeks ontvang je een officieel zeemeerminnen/-mannen diploma. Deelnemers dienen in het bezit te zijn van minimaal zwemdiploma B.

Voor de zeemeerminnen lessenreeks is een wachtlijst. Mocht jouw kind nog op de wachtlijst staan, wil je dan aan ons laten weten of aan de lessenreeks mee wil doen, nog als belangstellende op de lijst wilt blijven staan voor in de toekomst, of geen interesse meer heeft voor de zeemeerminlessen? Wij ontvangen graag de volledige naam, adresgegevens en de geboortedatum bij deelname.

lestijden

We hebben goed nieuws!

Er starten weer 2 nieuwe zeemeerminnen lessenreeksen!

Reeks 1:
dinsdag 19 juli van 9.00 tot 10.30 uur
donderdag 21 juli van 9.00 tot 10.30 uur

Reeks 2:
dinsdag 23 augustus van 9.00 tot 10.30 uur
donderdag 25 augustus van 9.00 tot 10.30 uur

De lessen zijn 2 keer 1,5 uur, in plaats van 4 keer 3 kwartier.  tarief

  • 4-lessenreeks: €67,00

  Lessen die niet gebruikt zijn, worden niet gerestitueerd. De leskaart moet voldaan zijn voor aanvang van de lessenreeks. Dit kan bij de receptie van Sportstad Heerenveen. Er kunnen maximaal 8 deelnemers per groep meedoen. Vol = Vol. 

  interesseformulier

  Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.


  zeemeerminnen kinderfeestje

  Vind je zeemeerminnenzwemmen zó leuk dat je dit met je verjaardag wil delen met je vriend(inn)en? Dan is het zeemeerminnen kinderfeestje wat voor jou!