recreatief zwemmen

openingstijden

bekijk hier de
openingstijden
voor het recreatief zwemmen


tarieven

bekijk hier alle tarieven
voor het recreatief zwemmen


vrijzwemmen

Voor alle leeftijden en alle niveaus heeft Sportstad Heerenveen wel een geschikt bad. Kom lekker baantjes zwemmen in het wedstrijdbad en lekker genieten van het warme water in het doelgroepen- of instructiebad. Je kunt aan de kassa een los kaartje kopen of in onze webshop een meerbadenkaart aanschaffen.


familiezwemmen

Op zoek naar een gezellig en actief uitje met het hele gezin? Kom iedere zondagochtend tussen 10.30 en 13.00 uur met het hele gezin bij Sportstad Heerenveen vrij zwemmen tegen een zeer scherpe prijs van €9,75. Lekker zwemmen in het diepe wedstrijdbad of lekker spelen in de warme baden! Een gezinskaart is geldig voor minimaal drie gezinsleden waarvan één ouder dan 18 jaar.

bedrijfszwemmen

Gezondheid is belangrijk. Het bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt en wat je uit je leven haalt. Als je regelmatig sport is de kans groot dat je je fitter voelt,  meer energie hebt en beter in je vel zit. Bij regelmatige beweging kun je beter tegen stress, ben je minder vaak ziek en heb je een hogere arbeidsproductiviteit. Als je je als bedrijf aanmeld voor bedrijfszwemmen, kunnen werknemers tegen een speciaal tarief vrij zwemmen van maandag tot en met vrijdag tijdens de vrij zwemuren.