Actueel

zwemles nieuwsbrief november

Geachte ouder/verzorger,

Zaterdag 22 oktober hebben er in totaal 90 kinderen afgezwommen, 52 voor A, 20 voor B en 18 voor C. Het was een groot succes en alle kinderen zijn geslaagd! Mevrouw Koopmans-Haagens was namens de NPZ/NRZ (zwembond) aanwezig en was zeer tevreden met de resultaten. De eerstvolgende keer diplomazwemmen is op zaterdag 15 december en ook dan gaan we er weer voor om een zo groot mogelijk aantal kinderen te laten afzwemmen!

Sinterklaas bij Sportstad Heerenveen

Sinterklaas en zijn Pieten komen zaterdag 17 november weer in het land. We gaan in Sportstad daarom een leuke Sinterklaas kleurwedstrijd voor jullie organiseren. Degene met de mooiste kleurplaat krijgt een cadeautje! Kleur deze kleurplaat zo mooi mogelijk en lever hem in bij de receptie van Sportstad. Dit kan tot en met 2 december. De prijswinnaars krijgen een persoonlijk bericht.

kijklessen

Af en toe kunt u bij de les kijken zodat u zelf ook kunt zien wat uw kind allemaal heeft geleerd. De eerstvolgende kijklessen zijn: donderdag 1, vrijdag 2, zaterdag 3, zondag 4 en woensdag 7 november 2018. Voor de KIK-lessen (voorheen ZKF) en de oudere kids geldt donderdag 1 tot en met woensdag 7 november 2018.

diplomazwemmen

Zaterdag 15 december is de volgende keer diplomazwemmen. Houdt er alvast rekening mee dat de afzwemtijden tussen 10.00 uur en 13.00 uur zijn.

gratis zwemmen

Op vertoon van de klantenpas mogen kinderen die bij ons op zwemles zitten op alle vrijzwemtijden gratis zwemmen. De begeleiding moet echter wel betalen.

Swimsafe pakjes

Het komt regelmatig voor dat de kinderen verkeerde swimsafe pakjes mee naar huis nemen. Dit kunt u als ouder voorkomen, door de naam van uw kind in het pakje te schrijven of een herkenbaar hangertje aan de rits te hangen.

gewijzigde openingstijden vrijzwemmen

  • za. 17 november: wedstrijdbad gesloten i.v.m. regionale zwemkampioenschappen
  • zo. 18 november v.a. 12.00 uur: wedstrijdbad gesloten i.v.m. regionale zwemkampioenschappen
  • za. 24 november: wedstrijdbad gesloten i.v.m. regionale zwemkampioenschappen

contact

Mochten er vragen of problemen zijn dan kunt u contact opnemen met 0513 – 614 809 of mailen naar zwemles.coach@sportstad.nl

Met vriendelijke groet,
Jouke Nolles en Hilda Boomsma
Zwemlescoaches