Actueel

Zwemles nieuwsbrief april

Geachte ouder/verzorger,

De meivakantie is van zaterdag 27 april tot en met vrijdag 3 mei 2019, de zwemlessen gaan dan niet door.

Kijklessen

  • De eerstvolgende kijklessen zijn: maandag 1, dinsdag 2, woensdag 3, zaterdag 6 en zondag 7 april 2019.
  • Voor de KIK lessen (1 keer per week) en de oudere kids geldt: maandag 1 tot en met vrijdag 5 april 2019.

Punt van aandacht:

  • Wilt u altijd hoesjes om uw schoenen doen als u uw kind brengt en haalt van de zwemles. Onder schoenen zitten vaak bacteriën waardoor kinderen zwemmerseczeem kunnen oplopen. Dus ook bij de kleedkamers richting de douches is het belangrijk om de hoesjes om uw schoenen te hebben.
  • Het is nog vroeg maar het mooie weer komt er aan, dit houdt in dat de kinderen vaker op blote voeten lopen. Wilt u er aub voor zorgen dat wanneer uw kind komt te zwemmen dat de voeten schoon zijn!

Sportstad gesloten

Tijdens de Paasdagen, 21 en 22 april en op Koningsdag 27 april is Sportstad gesloten.

Wedstrijdbad gesloten

Zaterdag 20 april is het wedstrijdbad gesloten voor het vrijzwemmen i.v.m. de Manmeercup (waterpolo bekerfinale), de doelgroepen baden zijn dan wel open.

Turbozwemmen in de meivakantie

In de meivakantie (maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei) is er de mogelijk om extra zwemlessen te komen volgen bij Sportstad, bedoeld voor kinderen die nog niet hun A diploma gehaald hebben. Dit doen we om de kinderen op een hoger level te krijgen en mochten  er eventueel kinderen zijn die er aan toe zijn om af te zwemmen dan mogen ze op vrijdag 3 mei diplomazwemmen. De exacte dagen, tijden en prijzen volgen nog.

Healthy Ageing Tour

Dit is een de meerdaagse wielerwedstrijd voor vrouwen en de finish is dit jaar op zaterdag 13 april op de Abe Lenstra Boulevard. Dit heeft natuurlijk consequentie voor het parkeren bij Sportstad. Houdt daarom rekening met extra tijd voor het parkeren of kom op de fiets.

Voetbalwedstrijden sc Heerenveen

  • Zondag 14 april 14.30 uur: sc Heerenveen – FC Groningen
  • Zaterdag 23 april 19.45 uur: sc Heerenveen – VVV-Venlo

Vijf uren voor de wedstrijd wordt P1 afgesloten. Bezoekers van Sportstad Heerenveen kunnen vanaf dan op vertoon van uw Sportstad pas parkeren op P5.

contact

Mochten er vragen of problemen zijn dan kunt u contact opnemen met 0513 – 614 809 of mailen naar zwemles.coach@sportstad.nl

Met vriendelijke groet,

Jouke Nolles en Hilda Boomsma

Zwemlescoaches