auto belay klimmen

nieuw: auto belay klimmen

Nieuw bij Sportstad Heerenveen: auto belay klimmen! Voor de meesten een nog onbekende term, maar auto belay klimmen betekent eigenlijk letterlijk automatisch gezekerd klimmen. Met andere woorden; je kunt nu zonder zekerpartner klimmen! De installatie van 10 auto belaysystemen in Heerenveen maakt de klimhal een unieke locatie, met unieke mogelijkheden. De auto belaysystemen maken het klimmen nóg toegankelijker.

  klimmen?

  Zelfstandig auto belay klimmen kan al na een introductieles van 1 uur. Tijdens deze les leer je met het materiaal om te gaan en veilig te klimmen. Na de introductieles krijg je een auto belay certificaat van Mountain Network waarmee je zelf aan de slag kunt met de auto belaysystemen. Je hebt dus geen zekerpartner meer nodig en kunt zelfstandig de klimsport beoefenen.

  Kinderen tot en met 17 jaar mogen uitsluitend deelnemen aan activiteiten met schriftelijke toestemming van een ouder/wettelijk vertegenwoordiger. Klik hier voor het formulier ‘Toestemming Wettelijke Vertegenwoordiging Sportstad’.

  tarieven 

  bekijk hier de tarieven van auto-belay klimmen

  de voordelen van auto belay klimmen

  • het is laagdrempelig: met auto belay klimmen heb je geen zekerpartner meer nodig.
  • het is toegankelijk: na één introductieles ben jij al in het bezit van een auto belay klimcertificaat.
  • het is voor iedereen: jong of oud, ervaren of onervaren, de teamspeler en de individuele sporter.
  • het is uitdagend: wekelijks worden de klimroutes door Mountain Network omgebouwd.
  • het is een leuke activiteit: het is uitstekend geschikt als kinderfeestje, personeelsfeestje of vriendenactiviteit.
  • het is gezond: klimmen is een goede krachttraining voor het hele lichaam en goed voor de motoriek, coördinatie, balans en oplossingsvermogen