Actueel

Zwemmen voor Stichting Semmy

Kom op zaterdag 6 januari zwemmen bij Sportstad om geld in te zamelen voor kinderen met hersenstamkanker. Sportstad Heerenveen organiseert samen met het Friesland College (CIOS Heerenveen-Leeuwarden) een inzamelingsactie speciaal voor Stichting Semmy.

Stichting Semmy

Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (DIPG). Een verschrikkelijke ziekte, waar een kind geen kans krijgt. Per jaar krijgen 16 tot 18 kinderen de diagnose. Na diagnose is de levensverwachting nog maar vijf maanden. Veel en goed onderzoek is de enige manier om dit probleem te veranderen.

Meer informatie over Stichting Semmy>

Aanmelden

Wilt u zich inzetten voor Stichting Semmy? Dat kan! Kom op 6 januari 40 minuten zwemmen en zoek hiervoor sponsors die uw sportprestatie steunen.

  • Klik hier om u aan te melden. Na aanmelding ontvangt u alle gegevens die u helpen om sponsors te zoeken en de groepsindeling.
  • Deelname: gratis

Er wordt gezwommen in vijf groepen, met in elke groep plaats voor maximaal 50 deelnemers. Vol = vol! De groepen zwemmen opeenvolgend achter elkaar tussen 7.45 en 11.30 uur.

Meer informatie en doneren

Klik hier om te doneren aan Stichting Semmy. Uw donatie wordt direct door gestort naar Stichting Semmy.