leerbedrijf


leerbedrijf

Sportstad Heerenveen is een erkend leerbedrijf. Hiertoe bestaat onder andere een nauwe samenwerking met de opleiding CIOS van het naastgelegen Friesland College. Sportstad Heerenveen voorziet de stageplaatsen voor meer dan 100 stagiaires op jaarbasis. Hierdoor zijn wij optimaal voorbereid om (nieuwe) stagiaires te begeleiden tijdens zijn of haar praktijkvorming. Wij betrekken je bij onze organisatie en zien jou niet als stagiair, maar als een onderdeel van het team.

Er staan weer nieuwe stagevacatures open voor het nieuwe schooljaar (september tot en met juni). Ben jij op zoek naar een stageplek in een sportieve en dynamische omgeving? Kijk dan snel in onderstaande links of er iets voor jou bij zit! Mocht je vragen hebben over de stagevacatures, neem dan contact op met Lowise Hazenberg via l.hazenberg@sportstad.nl.

wat kun je van een stage bij Sportstad verwachten?

Allereerst een erkende leerplaats. Dit betekent dat wij erkend zijn om stagiaires optimaal te begeleiden. Je kunt rekenen op een vaste stagebegeleider, ruimte voor initiatief en ideeën en voldoende tijd om jezelf te ontwikkelen zowel als persoon als startend praktijkexpert.  wat zoeken wij?

  Wij vinden het belangrijk dat onze stagiaires affiniteit met sport hebben en dit ook uitstralen. We zoeken stagiaires die niet alleen vanuit school stage moeten lopen, maar ook uit eigen initiatief en inzet hier belanden. Betrokken, eerlijk en open naar onze klanten.   contact

   Coördinator leerbedrijf
   Lowise Hazenberg

   l.hazenberg@sportstad.nl
   (0513) 614 800


    stagevacature

    maatschappelijke
    projecten


    stagevacature

    evenementen


    stagevacature

    marketing en communicatie


    stagevacature

    financiën en controle


    stagevacature

    beheer sporthal en sportstad buiten


    stagevacature

    assistent coördinator sportcentrum


    stagevacature

    zwembadmedewerker


    stagevacature

    human resource management (HRM)