Actueel

Nieuwsbrief november

Geachte ouder/verzorger,

Zaterdag 12 oktober hebben er in totaal 78 kinderen afgezwommen, 44 voor A, 23 voor B en 11 voor C. Het was een groot succes en alle kinderen zijn geslaagd. De eerstvolgende keer diplomazwemmen is op zaterdag 30 november en ook dan gaan we er weer voor om een zo groot mogelijk aantal kinderen te laten afzwemmen.

 

Kijklessen
Af en toe kunt u bij de les kijken zodat u zelf ook kunt zien wat uw kind allemaal heeft geleerd. U kunt dan ook vragen stellen aan de instructeur, zodat u op de hoogte bent van het niveau waar uw kind in zwemt. De eerstvolgende kijklessen zijn op vrijdag 1, zaterdag 2, zondag 3, maandag 4 en woensdag 6 november 2019. Op dinsdag 5 november is er een kijkles voor de lesgroep die alleen op dinsdag anderhalf uur zwemt. Voor de KIK-lessen en de oudere kids zijn de kijklessen van vrijdag 1 tot en met donderdag 7 oktober 2019.

Wedstrijdbad gesloten
Zaterdag 2 en zaterdag 30 november is het wedstrijdbad gesloten voor het vrijzwemmen.

Sinterklaas bij Sportstad Heerenveen
Sinterklaas en zijn Pieten komen zaterdag 16 november weer in het land. We gaan in Sportstad daarom een leuke Sinterklaaskleurwedstrijd voor jullie organiseren, degene met de mooiste kleurplaat krijgt dan een cadeautje. Kleur deze kleurplaat zo mooi mogelijk en lever hem in bij de receptie van Sportstad, dit kan tot en met 2 december. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

EasySwim
Op 4 maart zijn we gestart met een pilot voor de EasySwim lessen. Dit is ons zeer goed bevallen en daarom zijn de groepen inmiddels uitgebreid naar 5 groepen.

Diplomazwemmen
De eerstvolgende keer diplomazwemmen is op zaterdag 30 november van 13.00-16.00 uur (het wedstrijdbad is deze zaterdag gesloten voor vrijzwemmen).

Voetbalwedstrijden sc Heerenveen
Zaterdag 9 november: sc Heerenveen – Sparta Rotterdam (18.30 uur)
Zaterdag 29 november: sc Heerenveen – Vitesse (20.00 uur)

Vijf uur voor de wedstrijd is P1 gesloten. Parkeren is dan mogelijk op P5 op vertoon van klantenpas

Contact
Mochten er vragen of problemen zijn dan kunt u contact opnemen met 0513 – 614 809 of mailen naar zwemles.coach@sportstad.nl

Met vriendelijke groet,
Jouke Nolles en Hilda Boomsma
Zwemlescoaches