Actueel

Nieuw: het all-inclusive-lidmaatschap

Sportliefhebbers opgelet! Nieuw bij Sportstad Heerenveen: het meest unieke en complete sportlidmaatschap! Met een all-inclusive-lidmaatschap profiteer je bij de grootste sportorganisaties van Heerenveen!

Kiezen hoeft niet meer. Met het all-inclusive-lidmaatschap kan het allemaal: fitnessen, zwemmen, squashen, schaatsen, inline-skaten, klimmen, meedoen aan diverse sportclinics en om het compleet te maken een fitheidstest. En alles uiteraard niet zonder enthousiaste begeleiding! Iedere maand staat de fysiotherapeut voor je klaar voor een deskundig advies. Of moedig onze Heerenveense sporthelden aan! Met het all-inclusive-lidmaatschap bezoek je drie wedstrijden van sc Heerenveen en drie wedstrijden van ijshockeyclub Unis Flyers. Wees erbij en juich mee!

Sluit het all-inclusive-jaarlidmaatschap t.w.v. €120 per maand af voor slechts €59,95 per maand.

jubileumactie

Op 1 maart 2019 viert Sportstad Heerenveen haar 12,5-jarige jubileum! Profiteer daarom van 12,5% korting op het all-inclusive-jaarlidmaatschap!*

* Geldig bij inschrijving voor een all-inclusive-jaarlidmaatschap tussen 1 maart 2019 en 31 maart 2019. De korting à 12,5 procent is geldig op de gehele looptijd van het jaarlidmaatschap.

te koop vanaf 1 maart, schrijf je nu alvast in!

Dit lidmaatschap is te koop vanaf 1 maart 2019. Je kunt je wel alvast voor inschrijven via het inschrijfformulier.

meer informatie

Klik hier voor meer informatie over het all-inclusive-lidmaatschap.