Actueel

nationale arena clubmeet 2016

Zaterdag 21 mei 2016, de tribunes van het zwembad in Sportstad zitten afgeladen vol en het zwembad overstroomt bijna van de super enthousiaste minioren (kinderen in de leeftijdscategorie 7-12 jaar). Dit jaar was HZ&PC Heerenveen in de gelukkige positie deze prachtige wedstrijd te mogen organiseren, en met succes! Ruim 350 zwemmers vanuit heel Nederland verschenen aan de start en de gehele organisatie liep op rolletjes.

Tijdens de Nationale Arena Clubmeet strijden de drie snelste clubs per regio tegen elkaar. In totaal verschenen er zestien clubs aan de start. Dit is bij uitstek een wedstrijd om het clubgevoel een extra stimulans te geven. Ook het Paralympische Nationaal Minioren team was aanwezig en heeft een mooie prestatie laten zien!

De wedstrijd start traditiegetrouw met een spandoekenwedstrijd waarbij iedere club een spandoek maakt en rond het bad marcheert. Dit jaar was de gelukkige winnaar van de spandoekenwedstrijd WVZ uit Zoetermeer. De Nationale Arena Clubmeet 2016 werd gewonnen door de Columbiaan uit Voorhout met op de tweede plaats ZVV uit Vaassen en als derde eindigde ZPC Hoogeveen. HZ&PC Heerenveen feliciteert de winnaars van harte!