Tickets

In de maand september biedt Sportstad Heerenveen een bomvol programma aan met diverse workshops. In dit programma zit voor ieder wat wils, dus iedereen, van alle leeftijden, is van harte welkom! Bestel vanaf zondag 15 augustus jouw tickets voor de workshops. Deelname is gratis!

Kijk voor alle informatie over de activiteiten bij het tickets van de desbetreffende activiteit. Op vertoon van je ticket kun je je rechtstreeks melden bij de desbetreffende workshop, je hoeft niet te wachten bij de kassa/receptie van Sportstad Heerenveen*. Kijk op de plattegrond en bij je aanmelding op welke locatie jouw workshop wordt georganiseerd.

*Let op: heb jij je aangemeld voor de workshop vrij skeeleren of voor een zwembadactiviteit, dan kun je op vertoon van je ticket bij de receptie/kassa van Sportstad een toegangsticket krijgen voor de inlineskatebaan of het zwembad.

  tickets bestellen

  Wil je meedoen met de activiteiten? Meld je dan snel aan via onderstaande link!

  Let op, vol = vol

  Zwemvierdaagse

  De KNZB en de Maarten van der Weijden Foundation slaan de handen in één: deze zomer organiseren ze samen de Zwem4daagse. In september kunnen deelnemers in 35 verschillende zwembaden baantjes trekken waarbij ze geld inzamelen voor kankeronderzoek. En wij zijn één van deze locaties, ontzettend gaaf! Let op! Aan deze activiteit zitten wel kosten verbonden! Klik op de button hieronder voor meer informatie en de kosten.

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze socials!

  0Dagen0Uren0Minuten0Seconden