Praktische informatie

In september 2006 opende Sportstad Heerenveen voor het eerst haar deuren. Nu 15 jaar later is het feest en vieren wij ons 15-jarig jubileum!

Op deze pagina vind je alle praktische informatie met betrekking tot bereikbaarheid, contact, vervoer en parkeren.

  bereikbaarheid

  De locatie van Sportstad Heerenveen is Abe Lenstra Boulevard 23Q, Heerenveen. Sportstad Heerenveen is op diverse manieren te bereiken. Bekijk welke manier voor jou het snelste en slimste is om naar Sportstad te komen.

   contact

   info@sportstad.nl
   (0513) 614 800

   bezoekadres
   Abe Lenstra Boulevard 23Q
   8448 JA Heerenveen

    auto

    Sportstad Heerenveen ligt vlak naast de snelweg en is daardoor gemakkelijk bereikbaar met de auto. Neem op de A32 vanaf Meppel afrit 11-Heerenveen en vanaf Leeuwarden afrit 12-Heerenveen centrum of afrit 11-Heerenveen.

    De gemeente Heerenveen en provincie Fryslân maken Heerenveen beter bereikbaar. Samen met Rijkswaterstaat zorgen ze ervoor dat het verkeer vanuit de op- en afritten van de A32 vlotter en veiliger doorstroomt. Dit betekent dat de afgelopen weken op de A32 vanuit Meppel afrit 12-Heerenveen Centrum gesloten waren. Deze werkzaamheden zijn nu afgerond en alle op- en afritten zijn weer geopend.

    parkeren

    Kom je met de auto naar Sportstad Heerenveen? Je kan de auto parkeren op P1 en P5. P1 is het parkeerterrein recht voor de ingang van Sportstad Heerenveen en P5 ligt bij Sportstad Buiten. Let op, een deel van de parkeerplaats is een blauwe zone gebied. Het gaat hier om het parkeergedeelte recht voor Sportstad (deel van P1). Binnen deze zone mag je maximaal 2 uren parkeren. De blauwe zone is alleen geldig van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur. Buiten deze zone is er ook genoeg parkeergelegenheid.

     OV

     Kom je met het openbaar vervoer naar Sportstad Heerenveen? Vanaf Station Heerenveen is het ongeveer 20 minuten lopen naar Sportstad Heerenveen. Vanaf Station Heerenveen brengen de bussen 17, 48 en 115 je naar bushalte Abe Lenstra Boulevard. Vanaf de halte is het nog 5 minuten lopen naar de ingang van Sportstad Heerenveen.

     Kijk op 9292.nl voor de vertrek- en aankomsttijden, of gebruik de 9292 app.

     Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze socials!

     0Dagen0Uren0Minuten0Seconden