Jubileum

In september 2006 opende Sportstad Heerenveen voor het eerst haar deuren. Nu 15 jaar later is het feest en vieren wij ons 15-jarig jubileum!

In de maand september biedt Sportstad Heerenveen een bomvol programma aan met diverse workshops. In dit programma zit voor ieder wat wils, dus iedereen, van alle leeftijden, is van harte welkom!

  tickets bestellen

  Wil je meedoen met de activiteiten? Meld je dan snel aan via onderstaande link!

  Let op, vol = vol

  programma

  Bekijk hier het volledige activiteiten programma.

   terrein

   Op deze pagina vind je alle informatie over het terrein van de activiteiten. En bekijk hier de plattegrond om te weten waar alle activiteiten plaatvinden.

    praktische informatie

    Alle informatie over bereikbaarheid, contact, vervoer en parkeren.

     jubileum actie

     Bekijk hier de jubileumactie van het fitnesscentrum! 3 maanden onbeperkt sporten voor €129,95 en ontvang een gratis Sportstad tas!

     Sportstad tas

     Voor al onze leden een echte Sportstad tas voor €14,95!

     16 september 2021 gesloten

     Het 15-jarig jubileum vieren wij met jullie maar ook met onze collega’s. Daarom is op donderdag 16 september Sportstad Heerenveen gesloten in verband met een leuke dag voor de werknemers van Sportstad. Dit betekent dat er op deze dag geen activiteiten in Sportstad plaatsvinden. Wel blijft Sportstad uiteraard open voor degene die een afspraak hebben met één van onze partners in de passage.

     zwemvierdaagse

     De KNZB en de Maarten van der Weijden Foundation slaan de handen in één: deze zomer organiseren we samen de Zwem4daagse. In de periode van 12 t/m 19 september kunnen deelnemers in 35 verschillende zwembaden baantjes trekken waarbij ze geld inzamelen voor kankeronderzoek. En wij zijn één van deze locaties, ontzettend gaaf! Let op! Aan deze activiteit zitten wel kosten verbonden! Klik op de button hieronder voor meer informatie en de kosten.

     Partners


     Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze socials!

     0Dagen0Uren0Minuten0Seconden