Actueel

Ineke’s ervaring met het leefstijlprogramma

Ik heb vanaf september tot en met november 2021 deel genomen aan het leefstijl traject. Ik was al een tijdje bezig tijdens de Corona periode met wandelen en bewegen, maar was op zoek naar meer. Ik had wat positieve stimulans nodig. Ik wilde graag wat afvallen en fitter worden. Toen ik hoorde dat Sportstad Heerenveen een leefstijlprogramma had, ben ik op een mooie dag naar binnen gegaan. Ik heb daar een gesprek gehad met Marijke Westerbrink en heb mij meteen ingeschreven voor het 3 maanden leefstijlprogramma.

De eerste week gelijk begonnen met het bijhouden van een weekschema van mijn eetpatroon en mijn beweegpatroon.  Ze koppelde de resultaten terug wat veel inzicht gaf. Portie grootte, regelmaat tussen de maaltijden, tijd nemen voor een pauze en het klaarleggen van gezonde tussendoortjes en heerlijke menutips.  De combinatie met sporten was voor mij erg waardevol. Naast het coachen ging ik met een schema los trainen en kon gaan zwemmen. Marijke heeft mij supergoed gecoacht, meegedacht in alle oefeningen die geschikt waren voor mij, en uitgedaagd om mijn grenzen te verleggen.  De combinatie hiervan heeft geleid tot een gewichtsafname en een fitter leven.

Ik heb een superfijne tijd gehad met Marijke Westerbrink als coach. Ze levert ontzettend goed werk aan mensen. Bedankt Marijke!!!

Inmiddels ben ik na de tweede sluiting weer actief in Sportstad Heerenveen. De sfeer is er prima, mooie nieuwe ruimte erbij en er is altijd iemand die je ondersteunt bij al je vragen. Het stimuleert en motiveert mij enorm, als je een coach hebt die je uitdaagt en stimuleert om het beste uit jezelf te halen.

 

Ineke Jonker