heropening (buiten)fitness

buitenfitness vanaf 11 mei 2020

Op woensdag 6 mei heeft het kabinet aangegeven dat een versoepeling van de maatregelen omtrent het coronavirus mogelijk is. Natuurlijk hadden wij gehoopt dat wij onze leden weer mochten verwelkomen in het sportcentrum en fitnesscentrum, dit is nog niet het geval  maar we hopen toch dat dit op korte termijn zal worden toegestaan. Heel blij zijn wij dat er ook voor volwassenen weer ruimte is gekomen om buiten te sporten. Daarnaast mogen binnenzwembaden hun deuren ook weer openen vanaf maandag 11 mei 2020. Op deze pagina zullen wij toelichten hoe Sportstad Heerenveen inspeelt op deze versoepeling van de maatregelen.

Update 28 mei 2020:

Het kabinet heeft een vervroegde versoepeling aangekondigd voor binnensporten: vanaf 1 juli mogen fitness- en sportcentra (waarschijnlijk) weer open! Wel met strikte maatregelen, maar wij zullen zorgen dat wij er klaar voor zijn.

  protocollen

  Algemeen protocol vanaf 1 juli

  Sportstad algemeen

  Trainers en verenigingen

  Ouders en kinderen

  locaties buitenfitness

  plattegrond locaties

  nieuwsbrief voor fitnessleden

  nieuwsbrief 8 mei 2020

  nieuwsbrief ‘nieuw reserveringssysteem via app’

  nieuwsbrief 29 mei – instructies app

  rooster buitenfitness

  buitenfitness rooster

  rooster buitenfitness

  Dankzij onze unieke (overdekte) buitenlocaties (zoals het overdekte inline skatecentrum en overdekte trainingsruimte onder de noord-tribune van het Abe Lenstra stadion) hebben wij voor alle weersomstandigheden mogelijkheden om groepslessen buiten te organiseren. Door de omvang van deze buitenlocaties kunnen de algemene hygiëne- en veiligheidsmaatregelen goed gewaarborgd worden.

  Vanaf 11 mei 2020 zullen wij diverse reguliere groeplessen aanbieden.

  groepsles reserveren of vragen? 

  Tot dinsdag 2 juni kunnen de groeplessen gereserveerd worden via de receptie. Lessen na 2 juni dienen gereserveerd te worden via onze app. Deze kunnen jullie vinden onder de naam ‘SportCom’ in de App Store en in de Google Play Store.

  Zie het volgende document voor instructies van het downloaden van de app en het reserveren of annuleren van groepslessen: PDF: instructies app

  Contactgegevens receptie: 
  Telefoon: 0513 614 800
  E-mail: info@sportstad.nl
  WhatsApp: 06 29 1919 94

  Locatie 1: het inline skatecentrum

  Locatie 2: hoofdingang fitnesscentrum

  Locatie 3: onder Tribune Noord