groepsuitjes


de sportiefste groepsuitjes

Op zoek naar een sportief groepsuitje? Of op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, sportdag of schoolreisje? Voor de sportiefste groepsuitjes kunt u bij Sportstad Heerenveen terecht! Een uitje wat altijd op rolletjes loopt in het eerste overdekte inline-skatecentrum van Nederland of sporten in het zand op de multidisciplinaire beachvelden. Voor degenen die de sprong over het water durven te wagen kunnen voor een Friese beleving terecht op de fierljepschansen. Onder professionele begeleiding en voor iedereen op elk niveau!

groepsuitjes

praktische informatie

  • groepsuitjes zijn mogelijk vanaf 10 deelnemers
  • alle clinics duren 1,5 uur, tenzij anders gewenst.
  • alle clinics zijn inclusief instructeur

tarieven

  • fierljeppen en inline-skaten: v.a. € 12,50 p.p.
  • beachvolleybal: v.a. € 9,75 p.p.
  • overige beachsporten: v.a. € 10,40 p.p.

contact

offerte aanvragen

Op basis van jouw voorkeur voor één of meerdere sportclinics, het aantal deelnemers en de horecawensen stellen wij een offerte op maat op. Deze is uiteraard gratis en vrijblijvend.
kinderfeestjes

ook voor de sportiefste kinderfeestjes kun je bij Sportstad terecht!

Inline-skaten, beachvolleybal, fierljeppen of binnen zwemmen of klimmen…


sporten in het zand

beachsporten

Een trend is sporten in het zand. De beachvelden zijn zeer geschikt om te beachvolleyballen, maar wist je dat je nog veel meer sporten in het zand kunt doen? Denk aan beachsoccer, beachrugby, handbal, korfbal en meer! Met een professionele instructeur de kneepjes van het vak leren of juist lekker spelen.


een Friese beleving

fierljeppen

Voor een echte Friese beleving dagen we jou uit voor de sprong over het water! Tijdens een fierljepclinic leer je van een ervaren instructeur de basistechnieken van het fierljeppen. Eerst oefenen in het zand met als einddoel een sprong vanaf de kleine schansen over het water. Voor ervaren deelnemers biedt de C-schans een leuke uitdaging.

een top ervaring

inline-skaten

Ervaar de supersnelle inline-skate piste van Sportstad Heerenveen tijdens een inline-skate clinic. Een ervaren instructeur leert jullie de basistechnieken van deze wereldwijd grote sport. Leren remmen, afzetten, de juiste houding en overstappen. Inline-skate materiaal kun je gratis van Sportstad lenen.