Streetwise Cup

De Streetwise Cup is het grootste straatvoetbaltoernooi van Nederland. Sportstad Heerenveen organiseert in samenwerking met Scoren voor Gezondheid de lokale voorronde op het Cruyff Court in Heerenveen.

In de Streetwise Cup wordt niet alleen lekker gevoetbald, we brengen ook op een laagdrempelige manier het onderwerp equality onder de aandacht en maken het bespreekbaar. In de Streetwise Cup is iedereen gelijk. Ongeacht waar je vandaan komt. Wat je gelooft. Of wat je overtuigingen zijn. Wij gaan voor meer sporten en meer oog voor elkaar. Voor meer bewegen en meer ontmoeten.

De wedstrijden worden gespeeld in teams van zes tegen zes. Er zijn vier poules: meiden 10 t/m 12 jaar, meiden 13 t/m 15 jaar, jongens 10 t/m 12 jaar en jongens 13 t/m 15 jaar. We starten met de lokale voorrondes op het Cruyff Court in Heerenveen. Daarop volgen de regionale kwartfinales in april, vijf halve finales in mei en uiteindelijk een spetterende finale op het Beursplein in Rotterdam in juni.

Aanmelden kan in teams van zes personen. Je kunt je vanaf 23 januari tot 20 februari aanmelden via de website van Scoren voor Gezondheid.

Schrijf je in