Evenementen

Mega Sportdag 2022

Datum: Dinsdag 18 10 2022

Tijd: vanaf 10.00 uur

Locatie: Sportstad Heerenveen

Tarief: gratis!


Wil jij een dag lang in de herfstvakantie je spelcomputer, je boek, of andere bezigheid aan de kant zetten voor een superleuke sportdag? Een positieve ervaring met sport voor ieder kind & ouder uit de gemeente Heerenveen, daar gaat het tijdens deze dag om!

10-tallen sportaanbieders uit de gemeente Heerenveen zijn aanwezig om je mee te nemen in het avontuur van hun sport. Heb je zin om mee te doen aan één van de vele workshops zoals freerunning, boxen, klimmen of waterpolo? Of heb je altijd al eens een rondleiding willen krijgen door het Abe Lenstrastadion? Kom dan naar de Mega Sportdag 2022.

Programma

  • 10:00 uur: Start workshops/ playgrounds* (stel zelf je eigen dagprogramma(s) samen) voor kind & ouder

*de verplaatsing van de ene activiteit-locatie naar de andere locatie dient een ouder zelf te organiseren met zijn/haar kinderen.

Stel jouw dagprogramma(s) samen

Er zijn meer dan 100 workshops/challenges die je worden aangeboden door Heerenveense sportaanbieders en we organiseren daarnaast ‘ouder-kind’ challenges.

Volg de 3 stappen:

  1. Ga naar deze webpagina van Scoren voor Gezondheid
  2. Klik op de button ‘programma samenstellen’ onderaan de pagina om naar de ‘mijn dagprogramma’ pagina te gaan.
  3. Klik hier op ‘registreren’ om een ouder/verzorger account aan te maken. Vul de gevraagde velden in en check jouw mail met een link en instructie om zelf een wachtwoord in te stellen.
  4. Log vervolgens in om jouw dagprogramma(s) samen te stellen en te bevestigen. Uiteindelijk ontvang je jouw dagprogramma(s) per mail.

 

De informatie over dit event is afkomstig van de website van Scoren voor Gezondheid.