Evenementen

ApenkooiXL

Datum: Dinsdag 18 2 2020

Tijd: 10:00 / 15:30

Locatie: Sporthal

Tarief: Gratis


Groots plezier met ApenkooiXL!

In de voorjaarsvakantie komt Apenkooi XL naar Sportstad Heerenveen! Op dinsdag 18 februari kun jij gratis mee doen aan dit razend populaire spektakel. Al klimmend en klauterend probeer jij de meeste banaantjes te verzamelen. Maar pas op dat je niet wordt geraakt door de kokosnoten!

Je kan Apenkooi XL individueel spelen of als Ouder-Kind koppel. Meedoen is gratis, maar aanmelden is wel verplicht. Dit kan heel gemakkelijk door hier naar toe te gaan en het formulier in te vullen.

Doe je mee? Leuk! Dan is het handig om op de hoogte te zijn van wat praktische weetjes:

– Apenkooi XL is leuk voor alle leeftijden vanaf 7 jaar.

– Het Sportbreak Café is tijdens Apenkooi XL geopend

– In de sporthal zelf mag niet gegeten en gedronken worden. Even uitrusten en wat eten of drinken kan op de tribunes of in het Sportbreak Café.

– Trek makkelijke kleding en comfortabele schoenen aan, zodat je vliegensvlug bananen kan verzamelen!

– Sieraden zijn verboden, dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Doe dus sieraden af voor je eigen veiligheid.

– Om mee te doen aan Apenkooi XL is aanmelden verplicht, maar dit betekent niet dat je op een vast tijdstip ingedeeld wordt. Je kunt gewoon mee doen wanneer jij daar zin in hebt. Let wel op: er kunnen maximaal 24 deelnemers in de Apenkooi per speelronde (5 minuten).

– Apenkooi XL wordt mede mogelijk gemaakt door De Friesland, omdat De Friesland je graag laten ervaren hoe leuk bewegen is