Evenementen

Adventure Trail Heerenveen 2022

Datum: Donderdag 22 9 2022 t/m Zaterdag 24 9 2022

Locatie: bosgebied Oranjewoud


Ook dit jaar wordt de start van het sportseizoen weer afgetrapt met een fantastisch sportevenement in de nationale sportweek! Op 22, 23 en 24 september staat de Adventure Trail weer in de agenda. In de bossen van Oranjewoud strijden leerlingen, bedrijventeams en particuliere teams tegen elkaar om als snelste team met de meeste punten over de finish te komen.

Kies zelf welke challenges je als team aan wilt gaan, en op welk niveau (easy, medium of hard) om de 2 uur tijd zo goed mogelijk te benutten. Deze ultieme mix van een trailrun, obstacle/ survivalrun, traditionele & trendsport- challenges, en proeven geïnspireerd op Expeditie Robinson dagen jouw team uit om samen tot het uiterste te gaan.

Wil jij hier met jouw team bij zijn? Meld je dan nu hier aan!

De organisatie van dit evenement ligt in handen van Stichting Adventure Trail Nederland i.s.m. Sportstad Heerenveen en team buurtsportcoaches gemeente Heerenveen.

 

Wil jij meewerken aan één van de leukste loopevenementen in de gemeente Heerenveen? Ben jij een echte teamplayer, proactief en heb je passie voor sport? Meld je dan hier aan als vrijwilliger!