Evenementen

Open tribune dag turnhal

Datum: Zondag 21 1 2018

Locatie: Epke Zonderland Turncentrum

Door het grote succes van de vorige Open Tribune Dagen, zal er op 21 januari 2018 weer een Open Tribune Dag georganiseerd worden om de turntoppers van Turnen Topsport Noord van dichtbij te kunnen bewonderen!

21 januari 2018 wordt een ‘Special Edition’. Tijdens de Special Edition wordt er voorafgaand aan de Open Tribune Training een spektakel in de turnhal gegeven. Je kunt je opgeven voor 3 mogelijkheden;

  1. de training kijken vanaf de tribune; € 10,00
  2. de training kijken vanaf de tribune en voorafgaand aan deze training is er een handtekening en fotomoment; € 15,00
  3. ervaar het beweegplein in de turnhal en krijg les van de toppers van Turnen Topsport Noord, gevolgd door een handtekening en fotomoment, en het kijken van de training vanaf de tribune; € 20,00

Altijd al eens willen weten hoe een training van Epke en Sanne er uit ziet? En nieuwsgierig naar de andere turntoppers van Turnen Topsport Noord? Kom dan langs op de Open Tribune Dagen in het Epke Zonderland Turncentrum.

Je krijgt te zien hoe Epke en Sanne zich voorbereiden op grote wedstrijden en je krijgt te horen wat er bij komt kijken om Olympisch Kampioen te worden! Je aanschouwt de training niet alleen vanaf de tribune, maar je hebt ook de mogelijkheid om ze van dichtbij mee te maken.

Voor de ‘Special Edition’ is vooraf opgave via de mail nodig, en kan er betaald worden op de dag zelf bij de receptie van Sportstad.

Het bedrag komt volledig ten goede aan het jongens en meisjes turnen in Heerenveen.

Op dit moment is de Open Tribune Dag van 21 januari 2018 vol. U kunt zich blijven aanmelden via turncentrum@topsportnoord.nl, en dan komt u op de reservelijst. Zodra er ruimte beschikbaar is of er een nieuwe datum bekend is, ontvangt u via de mail de informatie.