Archieven

Workshop valpreventie

Deze workshop valpreventie wordt in samenwerking met Tigra Fysiotherapie georganiseerd. In deze workshop wordt er informatie gegeven, balanstestjes gehouden en nuttige oefeningen georganiseerd om het valrisico voor ouderen te verlagen.

Eredivisie Beach Dorpenbattle Heerenveen

Op donderdag 16 juni 2022 vindt de Dorpenbattle plaats bij Sportstad. Deze Dorpenbattle is onderdeel van de Eredivisie Beach competitie. Dit is de hoogste Nederlandse beachvolleybalcompetitie voor mannen en vrouwen. In de Dorpenbattle kan je samen met je gezin, buren, vrienden of sportgroep je dorp vertegenwoordigen in dit toernooi. Deelname is gratis en na afloop is er de gelegenheid om bij Restaurant & Grandcafé ’t Gerecht in Heerenveen dit evenement af te sluiten met een hapje en drankje. Aanmelden is mogelijk tot 9 juni via onderstaande link:

Eredivisie Beach Heerenveen – aanmelden dorpenbattle – Regio Heerenveen ‘n Gouden Plak

EasySwim Diplomafeest

Bij deze gelegenheid vieren we met alle kinderen die hebben afgezwommen het behalen van het EasySwim certificaat. De kinderen die dit certificaat behaald hebben kunnen voortaan veilig en zelfstandig het water in!

Fitnessleden barbecue

Deze barbecue is exclusief voor leden van het fitnesscentrum. Deze barbecue zal gecombineerd worden met verschillende beweegactiviteiten zoals groepslessen, een bootcamp, een racefietstocht en een competitie jeu de boules. Voor meer informatie en opgeven kan je terecht in het fitnesscentrum.

3X3NL Tour 2022 StreetBallMasters

De 3x3NL Tour (voorheen Streetball Masters) is uitgegroeid tot een absoluut begrip in het Nederlandse basketbal. De tour waarbij wordt gestreden om het Nederlands Kampioenschap 3×3 basketbal, telt meerdere voorronden in verschillende categorieën die zowel indoor als outdoor gehouden worden op verschillende locaties. Sportstad Heerenveen behoort ook tot één van de locaties. Dit evenement is toegankelijk voor iedereen, of je nou ambities hebt om je te plaatsen voor de landelijke finale of gewoon voor de gezelligheid! Deelnemen is mogelijk in teams van 3-4 personen. Voor meer informatie en inschrijven klik op onderstaande link. 

Inschrijven – Basketball.nl

Scholieren Survivalrun de Knipe 2022

De jaarlijkse Survivalrun de Knipe komt er weer aan!

De 19e survivalrun van de Knipe is dit jaar van 12 t/m 15 mei. Tijdens deze 4 dagen staat de Knipe in het teken van de survivalsport. Op donderdag 12 en vrijdag 13 mei is het parcours speciaal voor alle kinderen uit de gemeente Heerenveen opengesteld voor de scholieren survivalrun 2022. Zaterdag en zondag mogen zowel de wedstrijdatleten als de recreanten in touw! Voor iedereen is er een geschikte categorie. 

Kinderen van groep 5 t/m 8, die in bezit zijn van zwemdiploma A mogen meedoen aan het 5 km lange parcours met uitdagende survivalhindernissen die ze samen als team van ongeveer 10 personen moet overwinnen.

Aanmelden kan via de website van Scoren voor Gezondheid.

Doortrap fietsochtend Heerenveen 2022

De gezamenlijke opening van Doortrappen 2022 komt er aan! Doortrappen 2022 is een landelijk programma met als doel om ouderen meer te laten fietsen en verbinding in veiligheid, eenzaamheid en gezondheid te creëren.
Op woensdag 13 april van 10:00 tot 13.00 is de gezamenlijke opening in Friesland. De route van 20 kilometer start vanaf het Abe Lenstra Stadion met een (interactieve) koffiepauze bij Thialf. Bij terugkomst op de startlocatie is er nog een afsluitende lunch bij sc Heerenveen waar informatie gegeven zal worden over het project Football Memories.
Fietst u ook mee? U kunt uzelf opgeven via de website van Scoren voor Gezondheid.