Archieven

Adventure Trail Heerenveen

Onderdeel van de Nationale Sportweek 2020 en hét begin van een nieuw schooljaar; beleef als team van 4 personen (12-16 jaar) 12 uitdagende challenges, dwars door het centrum van Heerenveen. Navigerend over de trailrun route dagen we je uit om in 2 uur tijd zoveel mogelijk challenge-punten te verdienen!

Voor alle 1e jaars leerlingen van de 4 Heerenveense schoolinstellingen organiseert Sportstad Heerenveen, sportvoorzieningen B.V. dit unieke evenement i.s.m. de L.O. vaksecties en Heerenveense buurtsportcoaches.

Kies zelf welke challenges je als team aan wilt gaan, en op welk niveau (easy, medium of hard) om de 2 uur tijd zo goed mogelijk te benutten. Deze ultieme mix van een #trailrun, #obstacle/ survivalrun, traditionele & trendsport- #challenges, en #proeven geïnspireerd op Expeditie Robinson dagen jouw team uit om samen tot het uiterste te gaan.

7 van de 10 challenges maken we op voorhand bekend. De rest is nog een verassing.

Dagprogramma

09:30 uur: start eerste startgroep

11:30 uur: verwachting eerste startgroepen weer terug op start/finish

13:30 uur: start laatste startgroep

16:00 uur: deadline alle startgroepen weer terug op start/finish

Dela Eredivisie Beachvolleybal Tour

De DELA Eredivisie Beach karavaan trekt vanaf begin mei weer door het land. Dit jaar langs acht voor het toernooi bekende steden, verspreid door heel Nederland. Op de mooiste pleinen wordt bepaald wie er met het eremetaal van door gaan en zich uiteindelijk plaatsen voor het Nederlands kampioenschap in Scheveningen.
 
Heerenveen sluit deze reeks af voordat het toernooi zich opmaakt voor de drie grote finales. Het toernooi zal gehouden worden op de buitenvelden van Sportstad Heerenveen en op het Gemeenteplein.
 
Heerenveen is dé plek voor topsport in Nederland en wij zijn trots dat wij de DELA Beach Tour weer mogen ontvangen!