Aanmelden Special Sporters Fonds

Special Sporters Fonds gaat komend voorjaar opnieuw ON TOUR!

Het Special Sporters Fonds On Tour gaat weer van start! Voor het derde jaar op rij mogen wij ‘On Tour’ door Friesland om bij de deelnemers langs te gaan met leuke en gezonde activiteiten. Wat twee jaar geleden startte met de beweegtassen is uitgegroeid tot een leefstijlevenement voor een speciale doelgroep waar wij aankomend jaar weer een vervolg aan mogen geven!

In samenwerking met de leefstijlcoaches van Talant, Sportstad Heerenveen, studenten van het CIOS en jullie tips van vorig jaar is er een nieuw activiteitenprogramma ontwikkeld welke per organisatie op maat aangepast kan worden. De drie hoofdelementen in het programma zijn:

  1. De fitte groepsles
  2. De actieve leefstijlquiz
  3. Actief maken en fit proeven

Komend voorjaar hopen wij dat we op nóg meer locaties mogen langskomen om ons programma aan te bieden en dat we daarmee nog meer mensen in beweging krijgen! Daarnaast ontvangt elke woonvorm nog een activiteitenboekje met leuke weetjes, nuttige tips, oefeningen en meer om mee aan de slag te gaan.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan het Special Sporters Fonds On Tour. Het programma is bedoeld voor woon- en dagbestedingsgroepen in Friesland en heeft als doel om vitaliteit te verankeren in het leven van mensen met een verstandelijke beperking, op een laagdrempelige manier. Ben jij begeleider van personen met een verstandelijke beperking en vind je het belangrijk dat jouw woon- of dagbestedingsgroep leerzame, leuke én toepasbare handvaten krijgt voor een vitaal leven? Geef hen dan op via het contactformulier op deze pagina!

Wil je meer weten over bovenstaande of heb je een specifieke vraag? Daarvoor kun je terecht bij Carolien Post via 06-30 12 78 44 of c.post@sportstad.nl

Aanmelden

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.